• ziipp
    Talán el kellett volna olvasni a linket, és akkor tudnád, hogy ki ő. Ha annyira benne lennél az evolúcióban, mint ahogy állítod, egyébként is ismernéd.

Innentől kezdve nem is tudom, szánjak-e még több időt rád?

Ez a Reason Magazine színvonalas egy újság, de a természettudományokhoz csak érintőlegesen van köze. Az evolúciós cikkeket egy közgazdász írja. Ha szabad kérnem, olyan forrásokat hozz, amikkel lehet is kezdeni valamit. Arról nem is beszélve, hogy az általad hozott idézetet nem találtam meg az Evolution topicban.

Ha vennéd a fáradtságot, hogy elolvasd, mit írnak azok az emberek, akik egész életüket az evolúció kutatásával töltötték, talán más véleményen lennél. Tőlem nem fogadod el, semmi gond. Szerintem rossz könyvek akadtak a kezedbe, amikor el kezdtél foglalkozni a témával.

Egyébként ha már a bizonyításnál tartunk... Jó lenne valamivel alátámasztani azt, hogy UFO-k avatkoztak be az intelligencia megjelenésekor. Mert nagyon könnyű azt mondani, hogy ez nem így van, meg elmélkedni is lehet róla mindenféle magazinokban. Csak ez semmit sem ér.