• Soundmaker
    Nos úgy tűnik elbeszélünk egymás mellett... Nem válaszokat keresek mert ha tudnám a választ akkor ez a meddő vita és okfejtés sem lenne hanem mint tény létezne. Én csak azért tettem fel a kérdéseket hogy rávilágítsak arra mire gondolok.

Én bennem van egy hipotézis és vélemény erről a témáról. Tehát megvan a saját válaszom ezekre a kérdésekre. Ja igen én is olvastam nem kevés irodalmat hasonló témában (mind légből kapott teóriákat, mind tudományosan alátámasztott tényeket)

Mindezek után tettem fel ezeket a "költői kérdéseket". Mivel úgysem jutnánk előre ebben a témában értelme nincs véleményeket ütköztetni. Mindenki abban az elméletben hisz amit saját tudása és ismerete alapján gondolt végig.

Részemről ugyanúgy nyitott vagyok az idegen beavatkozás teóriára mint a véletlen evolúciós csoda teóriára. Számomra csak azért elfogadhatóbb az idegen elmélet mert talán valamivel átfogóbb képet ad a dologról, mint mondjuk az evolúciós elmélet.

Szerintem... a kettő szorosan kapcsolódik egymáshoz, de mindkét teóriáról sincs igazán átfogó képünk hogy biztosan kijelenthessük azt hogy "igen így történt!"