• narumon
    "Ez így harmatgyenge. Nem nagyon számítottam másra. :| Sőt, az első 3 találat engem igazol. Erről ennyit."

Gratula. Erről ennyit.

"Erről beszéltem. Gonosz Tudósok Világszövetsége."

Nem hinném, hogy a tudósok gonoszak. Egyáltalán mit jelent a gonosz? Szerinted hány kormánynak van olyan technika, olyan tudás a birtokában amiről álmodni sem mernél? Elég soknak, csak éppen nem kötik az orrodra (és nem azért mert, mondjuk ők gonoszok).

"A nagyságrendekkel nem vagy tisztában. Több millió év bőven elég volt, hogy kialakuljon a jelenlegi ember."

Az evolúciós folyamat szerint nem volt elég. Figyi akkor mégegyszer; vegyünk egy intervallumot mondjuk 10 millió év, az első kilencben nem fejlődsz semmit, majd a maradék egyben minden hátrányt ledolgozol. Ez nem igy működik, és abban még a legelvakultabb evolúcióhívők is egyetértenek, hogy az emberen kívül ez nem is működött sehol. Sem állatvilág, sem növényvilág.

"'lehetetlen, hogy ilyen okosak legyünk alig pár ezer év alatt' hozzáállást rengeteg dolog cáfolja."

Nem is állitottam bármi ilyesmit, evolúciós szempontból a mai ember megegyezett az ötezer évvel ezelőttivel, agytérfogatra és mindenre, sőt nem hinném, hogy ma okosabb lenne egy ember mint 5 vagy 7e évvel ezelőtt a technikai fejlődést leszámítva. Szóval ezzel nincs semmi gond, és ne keverj bele olyat ami itt nem hangzott el.

"Ott van a genetika, ami igazolta Darwin elméletét."

Namost a genetikával van egy kis gond, mégpedig az, hogyha változásokat veszünk alapul (ami nem egyenlő az evolúcióval), akkor az mindig csak olyan mélységben történik az élővilágban ami már genetikailag eleve kódolt az adott élőlényben, és amit megszűnnek a körülmények az eredeti állapot áll vissza. (Lásd: Darwin pinty.)

"Alig pár éve még 56k-s modemekkel erőlködtünk, manapság már nem ritak a 20/20-as net, HD filmeket nézel steamben, egy DVD lejön egy óra alatt, stb."

Ezzel nincs is semmi bajom, ismét leírom, mint már korábban többször, hogy az evolúciót ne keverjük a technikai illetve történelmi fejlődéssel mert nem ugyanaz.

*Na mindegy, megyek füvet vágni.* (: