"Meglep, hogy ilyen sok UFO/egyéb bisz-basz hívő akad. Szerintem ez azért van, mert nem vagytok tisztában, hogy miről, mit is mond az evolúció. Igazából elég értelmetlen ez a vita."
Hát azt hiszem (mint már korábban is irtam), hogy elég jól képben vagyok evolúciót illetően, egyrészt mert régebben is érdekelt a téma, így elég sok könyvem van a témában. Másrészt a másik szemszögből azért értelmetlen ez a vita, mert te (ti) hajtogatjátok az egyik oldalt mi a másikat. Közeledni nem fognak az álláspontjaink és én mutathatok akárhány könyvet, leírást, professzori cikket a témában akkor sem.
"A tudás nem demokratikus. A linket bvalek adta egy korábbi témánál. Köszönet érte. "
Olvastam ezt a cikket jó cikk, csak nem hiszek benne. Egyébként nem tudom, hogy (rajtam kívül) egyáltalán hányan olvasták a Fajok eredete c. könyvet? Vagy bármely más egyéb könyvet? Esetleg olyat amit mostanában irtak? Ahol az evolúcionisták kedvencéről a Darwin pintyekről van szó, ahol nagyon jól be lehet mutatni (főleg az elszigeteltség miatt) az evolúciót, a baj csak az, hogy az új könyvekben már a problémája is benne van. Gondolom neten megtalálható érdemes utánanézni.