• narumon
    "Szívesen venném, ha megtámogatnád forrásokkal is a mondandód."

Egyszerűen ird be google-ba hogy evolúció és meglepődsz a találatok sokaságán. Egyébként a témában van jónéhány magyar nyelvű illetve angol nyelvű irodalom is.

"Megint jönnek a gonosz tudósok, aki direkt azért, hogy igazuk legyen, eltitkolják a felfedezéseiket. Tudod, hogy mekkora szenzációt keltene egy ilyen lelet? Nincs az a tudós, aki ne publikálná."

Ha hagyják....

"Gondolom a folytonosság érzékeltetése miatt választják az előbbi megoldást."

Persze csak ez igy nem az igazi. Nemrég volt egy cikk arról is valahol, hogy a dinoszaurusz csontokból sosemvolt állatokat állítanak elő, és nagyrészt sejtik is, hogy bűzlik valami csakhogy nincs jobb elven ez van.

"Ez milyen értelemben cáfolja az evolúciót? Szerintem semmilyenben. Tudvalevő, hogy a mai ember több különböző fajjal versenyzett, majd végül lealázta mindent, hogy egyeduralkodó maradjon. Nem értem, ebben mi a furcsa/új?"

Nem is az evolúciót cáfolom mint olyat, hiszen nem azt mondom, hogy minden élőlényt ideteremtettek, én csak a jelenlegi evolúciós elmélettel nem értek egyet, szerintem a mai ember külső behatás miatt tudott felülkerekedni sokmindenen. A fenti irás egyszerűen csak azt mutatja meg, hogyha az igaz akkor viszont az iskolában oktatott elmélet nem igaz.

"Piltdowni ember tényleg szép kis botrány volt, mégsem nem hiszem, hogy ebből komoly következtetéseket kéne levonnunk a tudományra, evolúcióra."

Ez megint csak egy érdekesség, hogy ezek után, hány helyen fordulhatott ez még elő?

"Mára tudományosan igazolt tény, kb. olyan szinten, mint ahogy tudjuk: a Föld nem lapos."

Na ez az ami nem igaz. Az evolúció nem tény hanem egy teória, egy felvetés semmi több. Nincs rá tudományos bizonyíték, és pontosan ezért vitazkoznak rajta az evolúcióval foglalkozó tudósok is. Jelenleg nincs bebizonyított evolúciós tény, tehát ne vezessük félre az embereket. A föld nem lapos ez nem felvetés hanem tény. Az EMBERI EVOLúCIó [a jelenlegi formályában] NEM TÉNY!!