Szívesen venném, ha megtámogatnád forrásokkal is a mondandód.
> "Mivel egyes leletek-tények ellentmondtak az elfogadott evolúciós paradigmának, azokat a tudományos értékelésekből, vitákból az elmúlt 150 év bizonyos időszakaiban egyszerűen kihagyták."
Megint jönnek a gonosz tudósok, aki direkt azért, hogy igazuk legyen, eltitkolják a felfedezéseiket. Tudod, hogy mekkora szenzációt keltene egy ilyen lelet? Nincs az a tudós, aki ne publikálná.
> "Nincs olyan konkrét lelet, ami azt a "majomember" képet támogatná, amelyet a média és az evolucionista tudományos körök folyamatosan sulykolnak a köztudatba."
Nem vagyok a téma szakértője, de ha valamiről nincs semmi infó, valamit mégis csak oda kell tenni nem? Oké, abban igazad van, hogy rajzolhatnának egy piros X-et is - az korrektebb lenne. Gondolom a folytonosság érzékeltetése miatt választják az előbbi megoldást.
> "Így aztán az Australopithecus, a Homo habilis, a Homo erectus és a Neander-völgyi ősember sem tekinthető többé emberi ősnek. Ezek egyszerűen csak olyan élőlények voltak, amelyek egyidőben éltek az anatómiailag modern emberekkel."
Ez milyen értelemben cáfolja az evolúciót? Szerintem semmilyenben. Tudvalevő, hogy a mai ember több különböző fajjal versenyzett, majd végül lealázta mindent, hogy egyeduralkodó maradjon. Nem értem, ebben mi a furcsa/új?
Piltdowni ember tényleg szép kis botrány volt, mégsem nem hiszem, hogy ebből komoly következtetéseket kéne levonnunk a tudományra, evolúcióra.
Egyébként te azt hiszed, hogy az evolúciót csak úgy viccből támogatják? Mára tudományosan igazolt tény, kb. olyan szinten, mint ahogy tudjuk: a Föld nem lapos. Ettől még vannak benne kérdések, problémák, de hol nincsenek? Ez természetes állapot.