Egedjétek meg, hogy én is hozzászóljak a témához pár mondat erejéig:
Nos én nem vagyok a Liux rendszerek ellensége, sőt használok is Linuxot szinte napi rendszerességgel és egyre jobban tetszik.... de Kheller-nek igaza van több dologban is.
Nos nyílván vannak TÉNYLEG segítőkész linux userek a fórumokon, de én is azt tapasztaltam, hogy a többség meglehetősen bunkó... mintha felsőbbrenű faj lennének, mert ők bizony már csak és kizárólag Liuxot használank, mindenki más aki Win-t tol az hülye és degenerált.
Másrészről nekem is elegem van a Vista fikázásából (nem feltétlenül azért fikázzák, mert valódi indokok és okok késztetnék erre az embereket, hanem DIVAT fikázni.... de ez nem csak a Vistával van így... sok minden mással az életben...)és a folytonos MicroFOS-ozás is kezd kicsit sok lenni.
Szóval olyan emberként mondom, aki szereti a linuxot (jelnleg gOS Space disztrót nyúzok a gépemen és teljesen jól szuperál) de ellenben XP-t és Vistát is használok és sosem volt semmi bajom ezen rendszerekkel sem... mint anno a 3.1;3.11-es, 95-ös, 98-as Windowsokkal sem és az NT, 2000 és Me is beváltak nekem ... egyikkel sem volt gondom igazán... ahogy a linuxal sem nagyon van. Mindkét rendszernek vannak előnyei és hátrányai.... Mindkét rendszer nagyon jó... nekem csak az egymás fikázásából kezd kissé elegem lenni...
És az az igazság (lehet csak én találkoztam többnyire ezzel) de úgy veszem észre a NAGY Linux hívők azok általában, akik elkezdenek MicroFOS-ozni.. meg "szar a Vista-zni"....