• arrakistor
    Kedves Ravkin ! Örülök hogy ilyen részletesen leírtad életed történetét, és ha már itt tartunk akkor én is írok magamról egyet s mást, és NEM gamer vagyok és jó 20 évvel korábban kezdtem sz.gépes pályafutásomat C16-on gépi kódú programozással... "lehet", hogy egy hangyaf*szányit jobban is konyítok a témához...

Kheller : Visztából a teljes 16 bit subsystemet úgy ahogy van , egy az egybe kivágták a kedves microsoft programozók, ezért SEMMILYEN DOS alapú program nem fog egykönnyen futni rajta (legfejjebb DOSBOXban , ami ugye nem is Microsoft termék, meg jó néhány gigaherccel több kell neki ahhoz hogy mondjuk egy Prince Of Persia szintű alkalmazást elfuttasson ) a cégek - amikre a cikk gondol- zöme DOS alapú számlázó és adatnyilvántartó programot használ, amiknek egy részével még XP-n is keményen meg kellett küzdeni hogy menjenek egyáltalán: ilyenek pl.: a NYENYI és egyes adóbevallással kapcsolatos programok is.

Viszta ide Viszta oda én még egy játékot nem láttam rajta ami a DX10 miatt átütő változást jelentett volna az igazi gyors és viszonylag stabilan , megbízhatóan működő XPhez képest, amelyet ráadásul már mexoktak a fejlesztők , a júzerek, és talán még a -z egyébként linux beállítottságú- rencergraázdák _IS_...