Apex7#31
Már bocsi Ravkin, de aki "futtató környezetként" használja az operációs rendszerét a játékaihoz - mert ha jól látom ilyen valamit írtál - az csak hallgasson... - úgy soha nem leszel képes megismerni magának az OSnek az összetételét és képességeit - mert pont gépelgetésre meg nyomtatgatásra kellene, hogy jó legyen, a játéknak már x éve ott a konzol !
Egyébként arrakistor-ral sem értek egyet, én anno Win 2000-en kezdtem a pályafutásom és nagyon pöpec OS volt!!! Igaz, hogy én már csak az SP3-tól kezdtem használni. És mivel a 300 MHz-es proci a 192 MB RAM-mal nem volt elég a csilli-villi 3D játékok használatához (és így utólag örülök is neki) nekifogtam az OS áttanulmányozásának + az Office 2000 átnézésének. Sok-sok help file-t olvastam...
Továbbra is fenntartom, hogy jelenleg az XP a legkezesebb OP rendszer és a Microsoft saját magának ásta ki a sírt, hogy elhúzódott a Vista, mert így az utóbbi x évben ugye nagyon sokan XPre írtak progit.
Biztos,hogy mondjuk a Vista lesz az általánosan elterjedt OS 5 éven belül, ha sikerül szépen helyrepofozniuk, persze azt majd a Microfos nem javított Vista néven, hanem Windows 7 néven fogja árúba bocsátani :D