Csak pc-n letölthető formában!
  • Qwerty4
    #98
    Véleményem végigjátszás után:

    "Közel két hét és végére is értem a sorozatnak, köszönhető annak, hogy nagyon addiktív, hangulatos, különleges és persze rövid (egyre rövidebbek a részek).
    Az alapdolgok megmaradtak.A hangulat maradt sötét, borzongós, fémes.Ez az atmoszféra nagyon megragadott.Maradt a korábbi érdekes irányítás, amit eddig nem is említettem, maradt a főszereplő.Maradtak, a szerencsére megoldható rejtvények, ügyességi játékok.
    Ami viszont változott, az a játékmenet.Ezúttal van 9 pálya, ez 9 próbát jelent.Mindegyiken kell gyűjtögetni azokat a bizonyos kulcsokat, amivel a pályán található portál használható lesz és a következő pályára dob.Persze meg kell kűzdeni ezekért a kulcsokért, természetesen nem erőszakkal, hanem egy kis agytornával.Össze kell rakni az adott pályán az "elemeket", hogy végül miden szükséges kulcsot megszerezzünk és tovább léphessünk.
    Ezúttal nem kell senki és semmi elől bújkálni, nincs ellenség.Csak a dolgunkat kell végezzük.
    Egyesek panaszkodtak, hogy ez nem is igazi Penumbra és nem jó.Nekem ez is nagyon bejött, talán rossz is lett volna egy pont ugyanolyan játékmenet, mint az előző részekben.Ráadásul így, hogy egymás után játszottam őket.De, ha nem nézzük az előzményeket, ez a játék még mindig kimagaslóan jó minden szempontból a tavalyi játékfelhozatalból.

    Negatívumok:
    -bugok (pl. a tárgyak a falba ragadnak)
    -elég érthetetlen volt ez az egész rész
    -ez nagyon rövid

    Pozitívumok:
    -HANGULAT
    -addiktív
    -nincs unalom
    -újfajta játékmenet + gyorsmentés + portálok
    -irányítás
    -feladatok
    -pályák (az összes jó)
    -grafika (tökéletes ide, sőt nagyon jó)
    -hangok, zenék

    Értékelés:92%"