Penumbra: Requiem
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
"Közel két hét és végére is értem a sorozatnak, köszönhetõ annak, hogy nagyon addiktív, hangulatos, különleges és persze rövid (egyre rövidebbek a részek).
Az alapdolgok megmaradtak.A hangulat maradt sötét, borzongós, fémes.Ez az atmoszféra nagyon megragadott.Maradt a korábbi érdekes irányítás, amit eddig nem is említettem, maradt a fõszereplõ.Maradtak, a szerencsére megoldható rejtvények, ügyességi játékok.
Ami viszont változott, az a játékmenet.Ezúttal van 9 pálya, ez 9 próbát jelent.Mindegyiken kell gyûjtögetni azokat a bizonyos kulcsokat, amivel a pályán található portál használható lesz és a következõ pályára dob.Persze meg kell kûzdeni ezekért a kulcsokért, természetesen nem erõszakkal, hanem egy kis agytornával.Össze kell rakni az adott pályán az "elemeket", hogy végül miden szükséges kulcsot megszerezzünk és tovább léphessünk.
Ezúttal nem kell senki és semmi elõl bújkálni, nincs ellenség.Csak a dolgunkat kell végezzük.
Egyesek panaszkodtak, hogy ez nem is igazi Penumbra és nem jó.Nekem ez is nagyon bejött, talán rossz is lett volna egy pont ugyanolyan játékmenet, mint az elõzõ részekben.Ráadásul így, hogy egymás után játszottam õket.De, ha nem nézzük az elõzményeket, ez a játék még mindig kimagaslóan jó minden szempontból a tavalyi játékfelhozatalból.
Negatívumok:
-bugok (pl. a tárgyak a falba ragadnak)
-elég érthetetlen volt ez az egész rész
-ez nagyon rövid
Pozitívumok:
-HANGULAT
-addiktív
-nincs unalom
-újfajta játékmenet + gyorsmentés + portálok
-irányítás
-feladatok
-pályák (az összes jó)
-grafika (tökéletes ide, sõt nagyon jó)
-hangok, zenék
Értékelés:92%"
Qwerty4
Idáig tök hangulatos a cucc...<#smile>#smile>
Qwerty4
A harmadik pályán, ahol a kék lézer van, meg a robbanó ketchup, ott minek van minden emeleten három kapcsoló? Hiába kapcsolgatom õket, nem történik semmi. Ha simán úgyhagyom õket, ahogy alapban állnak, akkor is végig tudok menni a pályán. Akkor mire kellenek?
A másik kérdésem meg a negyedik pálya, a csatornás részre vonatkozik. A csatorna legvégében van egy kar, amit ha meghúzok, elkezd áramlani a víz. Ekkora a szobában bele lehet rakni a gépbe a dobozokat és az áramlat elõbb utóbb a rácsos részre viszi õket. Nade ennek mi értelme. Áramlás nélkül is oda lehet vinni a dobozokat és hidat lehet építeni. Sõt, így még késõbb is tudok hidat építeni anélkül, hogy a víz elsodorná a dobozt. Szóval szükséges valamire az a kar, mert én nem használtam és mégis továbbjutottam?
Egyébként éppen most vagyok az ötödik havas pályán.
el akadtama játékban a 7. pályán amikor azt a világito gurulo gömböt le kell dobni egy lukba és utána két karral kell állitgatni a köveket ugy hogy át jusson a tul oldalra de az egyik kö nem mozdul és a közepénél el akad a golyó
penumbra féleség játék készülöben 😊
http://cdgalaxis.hu/PC/16038/penumbra-athology.html
woot 😊
Penumbra antology
A cdgalaxisnál meg hirdetik a requiemet 1990ft-ért.Elvileg már lehet kapni.
Cseh oldalán már van csehül :S de magyarul lesz karácsony elõtt még.
email-ban kérdeztem meg õket.
CDProjekt
"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."
A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?
"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."
PSN ID.: Beegabor
Amúgy a kijátszása után szándékomban áll magyarítani a Requiem-et (van hozzá programom és valamilyen szinten tudok angolul).
Elakadtam a Requiem-ben, jól jönne egy kis segítség:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ha valaki tudja, mi a baj vagy mit rontottam el, örülnék ha segítene. Elõre is köszi!
A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Tessék, csak a zárójelek helyett kapcsosat használj
PSN ID.: Beegabor
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Spoiler-t ezzel a kóddal tudsz:
(a többi kód a makrók-nál van leírva)