Penumbra: Requiem

Oldal 1 / 3Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha esetleg meg van valakinek a penumbra requiem magyarítása el tudnád nekem küldeni? Előre is köszi.
JaSoN HuNTeR
Második rész a legjobb, utána pedig az elsõ, a harmadikról ne is beszéljünk...

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

JaSoN HuNTeR
Requiembe miért nincsenek ellenfelek? Komolyan mondom csak a második rész a jó...

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Qwerty4
<#wow3> jó késõn csaptál le a ték lehetõségre!<#nevetes1>

Qwerty4

akyyy
TÉK

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

grebber
Na most nézem 990Ft-ért lesz majd kapható a magyar szinkronos verzió!

Next PC upgrade: 2022

Qwerty4
Véleményem végigjátszás után:

"Közel két hét és végére is értem a sorozatnak, köszönhetõ annak, hogy nagyon addiktív, hangulatos, különleges és persze rövid (egyre rövidebbek a részek).
Az alapdolgok megmaradtak.A hangulat maradt sötét, borzongós, fémes.Ez az atmoszféra nagyon megragadott.Maradt a korábbi érdekes irányítás, amit eddig nem is említettem, maradt a fõszereplõ.Maradtak, a szerencsére megoldható rejtvények, ügyességi játékok.
Ami viszont változott, az a játékmenet.Ezúttal van 9 pálya, ez 9 próbát jelent.Mindegyiken kell gyûjtögetni azokat a bizonyos kulcsokat, amivel a pályán található portál használható lesz és a következõ pályára dob.Persze meg kell kûzdeni ezekért a kulcsokért, természetesen nem erõszakkal, hanem egy kis agytornával.Össze kell rakni az adott pályán az "elemeket", hogy végül miden szükséges kulcsot megszerezzünk és tovább léphessünk.
Ezúttal nem kell senki és semmi elõl bújkálni, nincs ellenség.Csak a dolgunkat kell végezzük.
Egyesek panaszkodtak, hogy ez nem is igazi Penumbra és nem jó.Nekem ez is nagyon bejött, talán rossz is lett volna egy pont ugyanolyan játékmenet, mint az elõzõ részekben.Ráadásul így, hogy egymás után játszottam õket.De, ha nem nézzük az elõzményeket, ez a játék még mindig kimagaslóan jó minden szempontból a tavalyi játékfelhozatalból.

Negatívumok:
-bugok (pl. a tárgyak a falba ragadnak)
-elég érthetetlen volt ez az egész rész
-ez nagyon rövid

Pozitívumok:
-HANGULAT
-addiktív
-nincs unalom
-újfajta játékmenet + gyorsmentés + portálok
-irányítás
-feladatok
-pályák (az összes jó)
-grafika (tökéletes ide, sõt nagyon jó)
-hangok, zenék

Értékelés:92%"

Qwerty4

Qwerty4
Elkezdtem ezt is, véggvittem az elsõ pályát.
Idáig tök hangulatos a cucc...<#smile>

Qwerty4

totyak
Nem tudom, hogy nézi-e még valaki ezt a fórumot, de azért megkérdem, amit akarok.

A harmadik pályán, ahol a kék lézer van, meg a robbanó ketchup, ott minek van minden emeleten három kapcsoló? Hiába kapcsolgatom õket, nem történik semmi. Ha simán úgyhagyom õket, ahogy alapban állnak, akkor is végig tudok menni a pályán. Akkor mire kellenek?

A másik kérdésem meg a negyedik pálya, a csatornás részre vonatkozik. A csatorna legvégében van egy kar, amit ha meghúzok, elkezd áramlani a víz. Ekkora a szobában bele lehet rakni a gépbe a dobozokat és az áramlat elõbb utóbb a rácsos részre viszi õket. Nade ennek mi értelme. Áramlás nélkül is oda lehet vinni a dobozokat és hidat lehet építeni. Sõt, így még késõbb is tudok hidat építeni anélkül, hogy a víz elsodorná a dobozt. Szóval szükséges valamire az a kar, mert én nem használtam és mégis továbbjutottam?

Egyébként éppen most vagyok az ötödik havas pályán.

hello
el akadtama játékban a 7. pályán amikor azt a világito gurulo gömböt le kell dobni egy lukba és utána két karral kell állitgatni a köveket ugy hogy át jusson a tul oldalra de az egyik kö nem mozdul és a közepénél el akad a golyó
Mi ez?

http://www.nextfrictionalgame.com/
penumbra féleség játék készülöben 😊

Prince23
PanzerWolf
Valaki végigvitte már a játékot?Én elakadtam ott mikor az áramkörrel kell szórakozni.Nem értem a falon lévõ ábrát.Azt hiszem a 8. vagy a 9 pálya.

gyerekek 😊
http://cdgalaxis.hu/PC/16038/penumbra-athology.html
woot 😊

PanzerWolf
Ezt most találtam:
Penumbra antology
A cdgalaxisnál meg hirdetik a requiemet 1990ft-ért.Elvileg már lehet kapni.

PanzerWolf
Okés köszi!Remélem is,hogy kijön karácsony elõtt!

cdprojekt.hu
Cseh oldalán már van csehül :S de magyarul lesz karácsony elõtt még.
email-ban kérdeztem meg õket.
CDProjekt

PanzerWolf
Ezt hol olvastad?Jó,hogy megvan a 2. rész eredetiben<#duma>

DVD-n* 😊

most fog megjelenni penumbra:anthology magyarországon! még az ünnepek elõtt, 5000FT lesz. mind 3 rész magyarul , platinum edition 😊

PanzerWolf
Okés rendben!Várom.<#vigyor2>

Amint letudom a zh-idõszakot és beköszönt a Nagy Téli Szünidõ, megcsinálom... csak lenne már végre elég idõm <#wow3>

"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."

PanzerWolf
Sziasztok!
Mikorra lesz hozzá magyarítás?

végigjátszást nem akar valaki csinálni?<#hehe> mert nem találom sehol. szerintem nincs is

Shodan
várjuk <#eljen>

A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?

Na, sikerült végigvinni a Requiem-et, láttam mindkét végét, sõt a titkos helyet is megtaláltam benne <#alien>. Amint elõkerítem a szerkesztõprogot hozzá, nekilátok a fordításának.

"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."

Seth
Én is így jártam, de aztán kiderült hogy a sorrend nem volt jó, tehát elõtte még kell csinálni vmit,addíg hiába próbálod. Sajna már nem emlékszem mit

PSN ID.: Beegabor

Bocs, közben rájöttem, hogy én voltam a hülye, alaposabban szétnéztem és rájöttem, mi a baj <#vigyor5>. Ha érdekel valakit, leírom.

Amúgy a kijátszása után szándékomban áll magyarítani a Requiem-et (van hozzá programom és valamilyen szinten tudok angolul).

Üdv mindenkinek!
Elakadtam a Requiem-ben, jól jönne egy kis segítség:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az 5. pályán tartok (Surface Station). Arra már rájöttem, hogy ki kell cserélni a nagy kék biztosítékot, de bármit vágok a biztosíték üvegdobozához, nem akar betörni <#wow3>. Most 1.01-es patch-el játszom, 1.0 alatt az üveg simán betört, de hiába raktam bele a jó biztosítékot, nem áll meg benne, minduntalan "átesett" a doboz alján (szép kis bug).

Ha valaki tudja, mi a baj vagy mit rontottam el, örülnék ha segítene. Elõre is köszi!

Shodan
Én úgy tudom nem jelenik meg dobozos kiadásban. Ezért gondolom hivatalos magyar nyelv sem lesz.De az 1-hez is ksézült felirat, remélem ehhez is lesz minnél elõbb.

A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?

Prince23
balee4
Nincs, nálunk elvileg magyarul jelenik meg.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Shodan
Van már hozzá magyarosítás?

Ilyet?

zzeN
[] ilyet használj

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Lol! Nem jött össze!<#mf2>

{spoiler}Köszönöm szépen!{spoiler}

Seth
(spoiler) Spoiler szöveg (/spoiler)

Tessék, csak a zárójelek helyett kapcsosat használj

PSN ID.: Beegabor

Á,elküldhetnéd a [email protected]!Kösz

szóval igy ikj765

balee4
Jobban teszed ha amakrók alatt megnézed xD

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

balee4
Na ez jó szal:
Spoiler szöveg
de a beírt szöveg elé és után tegyél szóközt

balee4
Jah azt hittem a játékkal kapcsolatosan kérdeztél lol
Spoiler-t ezzel a kóddal tudsz:
Spoiler szöveg

(a többi kód a makrók-nál van leírva)

Nem tudom, ezt valami kóddal kell csinálni, hogy ne látszon a szöveg, csak ha kijelölöd?

balee4
A titkos kódra gondolsz?

Elárulnád hogy lehet ezt a rejtett spoiler cuccot megcsinálni? Köszi

Egyébként lehet hogy ez valami bug, de a válaszod után visszatöltöttem és hozzávágtam a key ládát egy másikhoz és simán összetört!!

Nagyon köszi!

balee4
van ugye 3 kapcsoló (a különbözõ szinteken), állítsd be mindegyiket úgy, hogy a bal oldali zöld lámpa világítson, a kulcsos dobozt lent az elsõ szinten vidd a csõ alá, amibõl a kék gõz vagy füst jön, felmész a ketchupos automatához és ledobsz egyet rá a lézerre, az pedig a lenti csövön keresztül szétrobbantja a dobozt

Oldal 1 / 3Következő →