• bgabor
    Én leszedtem és kipróbáltam az orosz Red Tide-ot. Mondjuk oroszul egy kukkot se tudok, de fent van a MOW, és a neállítások menüben minden ugyanott van. Csak néha a nyakatekertebb feladatoknál okoz gondot hogy nem tudom hogy mit is kell csinálni.

Normalon kezdtem el a Red Tide-ot, és őszintén szólva kellemesen csalódtam. Arra számítottam hogy most valami orosz fejlesztő összedob nyolc pályát a MOW-hoz és kiadja. De nem.

A Red Tide-ban hat darab hadjárat szerepel, hadjáratonként számomra ismeretlen számú pályával, mivel a pályákat és hadjáratokat egymás után lehet csak kinyitni.
    A kiegben a készítők egy viszonylag ismeretlen helyszínt választottak, a fekte tenger térségét, ahol az orosz tengerészgyalogsággal(vagy valami hasonlóval) kell mindenféle balkáni, de németbarát ellenség ellen harcolnunk. Nem tudom pontosan ki ellen, mert oroszul van a játék ugyebár, de az ellenség cseh, francia és román fegyverekkel harcol.
    A készítők vették a fáradtságot, és gondosan lemodellezték a hadszíntérhez tartozó járműveket,fegyvereket. Emiatt tök egyedi a játék atmoszférája a MOW sorozaton belül. Maguk a küldetések normalon játszva nekem erősen a nagynevű ős, a Soldiers küldetéseit idézik, egyáltalán nem könnyűek, pedig én aztán a sorozat minden tagját többször végigjátszottam már, és nem easyn. Sokat kell trükközni, rögtönözni, gondolkodni benne. Szóval aki szerette anno a Soldiers singleplayer küldetéseit, annak nagyon ajánlom a Red Tide-ot. És ha valakinek nem lenne türelme kivárni az angol verziót(mint nekem), akkor próbálja ki oroszul, nem annyira gáz mint elsőre hinnénk, hiszen a játék egy az egyben a MOW rendszerét, felépítését használja.