én is a team alapító tagjai közzé tartozok is mi is szoktuk használni a gyalogosokat nem is keveset, mi is tudunk dinamitot rakni egy tankmellé, vagy mellékúszni és kigyújtani, csak tudod én se szeretem mikor így próbálják meg tönkrevágni a tankomat ezért nem sűrűn folyamodok hozzá, sőt a többiek se, mivel ők se igazán rajonganak érte mikor kigyújtják a tankjukat pl... amit mellesleg nevetségesnek tartok, mivel sokszor a katonák tudomást se vesznek róla hogyha elmegy mellettük egy ellenséges gyalogos, sőt van amikor egy egész tankot se vesznek észre, amúgy rád se emlékszem a játékból..... igazán játszhatnátok egyszer readshifttel ellenünk megnézném mihez kezdettek a baromi nagy taktikai tudásotokkal, habár lehet hogy időpocséklás lenne részünkről, hisz mindegyikünknek van jobb dolga is mint veletek elb@szni egy fél órát vagy többet... lehet sírni itt, meg meg is lehet tanulni játszani
read a topikodhoz csak annyit fűznék hozzá hogy akar a hóhér odamenni, steal fury is egy ruszki csodajáték volt ez is az lesz... mi se látunk se ebben a topikban se a fow, soldiers, blitzkrieg, sudden strike, rfactor, race sorozat, world in conflict, hardweres topikok és sorolhatnám még hol, de mivel az SG fóruma nem áll egyikünk tulajdonában sem nem mondhatjuk meg hogy ki hova ír be, a veszekedést nem mi kezdtünk