Hol említettem én taktikát abban a HSZben?
Ez egy csapatjáték, de te kb annyi felfogóképességgel se rendelkezel mint a 10 éves ruszki player aki kilép ha oldalba lövik egy az övénél kisebb járművel.
Nem tudom te mivel szoktál játszani, de soldiersben se láttalak még sose, fowban se és még mowban se, ha annyira egyszerűnek találod a játékot akkor add el és ne rontsd tovább itt a levegőt. Ott van még a csodálatos Theratre of War, vagy a még jobb Sudden Strike 3 csak az olyanokra várnak mint te, megjegyzem én is játszok néha Sudden Strike: Resource of War-ral(Ez mesze jobb mint a 3, főleg az RCM moddal) ami szintén csapatmunkát igényel amire te nem hiszem hogy képes lennél ekkora arccal. Vagy ott van a Close Combat felteszem azt is ismered hogyha ekkora stratégia fan vagy... habár az meg ugye 2009-ben már nem járja hogy felülről nézzük a mapot és minden 2d-s ugye? Szerintem előbb gondolkozz aztán írj. Van rengeteg játék amik "jobb" stratégia játékok ha akarod írhatok neked egy listát és utána megkeresheted a topikjukat itt SG-n vagy bárhol, de nem hiszem hogy ott szívesebben látnának téged mint mi.