butuska66#2309
1. Sajnos ez továbbra is a MoW 'átskinezett' verziója maradt
2. Játékélménybeli változások amire utaltam az akkor értékelhető ha már játszottál a korábbi változatokkal.
Egyetlen komolyabb változás a fegyverek működésében láttam Pl az amerikai bakám a ha meglát egy távolabbi ellenséget nem lövi ki az összes töltényt egyszerre hanem egye-egy lövést ad le. Tűzharcoknak egészen más a hangulata mint a korábbi részeknél . Igaz ezért nagyban a hangok a felelősek , mind a fegyvereké mind a becsapódó lövedékeké.
Mikor rázközelítek a bakáimra az a benyomásom támadt ( persze ez csak benyomás..) mintha az eltérő fegyverek máshogy viselkednének a kezükben.Hangról még annyit hogy a katonáim felé leadott lővéseknek is eltérő hangjai is vannakk annak fényében hogy épp mivel lövik őket.
Igazság az hogy remekül elszórakoztam a CtA-al. Nem tudnám megmondani miért de, pályák felépítése emlékeztetett a jó öreg battlefield 2-es pályákra amiket kedveltem.
Ha eddig nem jött be neked ez a játék úgy hiszem ezután sem fog...
Engem nem az zavar hogy egy újracsomagolt MoW-ot vettem , hanem az hogy kevés tartalmat pakoltak bele. Félek hogy a végleges változat nem lesz ennél tartalmasabb.
P.S: Egyjátékos kampányról szándékosan nem írok , remélem a végleges kiadásnál átrakják majd a tutorialba mert ha nem az igen gyászosan nézne ki. Amúgy érezni a programon a belefektetett energiát, szóval nem egy MoW:Vietnam-ra kell számítani Utoljára szerkesztette: butuska66, 2016.04.09. 13:09:19