• s1lkforrent
    #2240
    Men of War Assult Squad(1)-hoz van olyan mod jelenleg ami tartalmazza a MoW és a Red Tide egységeit is. Ha hozzácsapod a GSM X-et(ahogy láttam zlatorog33 kiváló magyar jármű modja is már benne van az idei kiadásban, legalább részben), meg a tucat másik kisebb modot, akkor messze a MoWAS a legtöbb egységgel büszkélkedő GEM motoros játék.

    MoWAS2 öngyilok ellen lehet tenni a textúra közepesre vagy minimumra állításával, esetleg más beállítások noszogatásával.
    Ha pedig spéci pályákon próbálkoztok, akkor meg az jóisten óvjon titeket, mert se Sirhinkel, se Miggie, és általában a custom skirmish pályákat a világba dobálók nem törődnek a coop optimalizálással, amire a bétás MoWAS2 meg még érzékenyebb is mint elődje(a kész játék meg kevésbé lesz, de az majd még kiderül a 2020-as megjelenéskor).

    Pölö Sirhinkel MoWAS2-re portolt pályáinak fele simán használhatatlan coopban, mert kifagy a francba bármit csinálsz. Maradjunk annyiban, hogy nem véletlen DJSatane-t és Vashio-t bízták meg a MoWAS2 skirmish pályáinak elkészítésével, sajnos nem volt nagy konkurenciájuk...