• s1lkforrent
    #2224
    Van beta changelog a steam fórumon ahol le van vésve elvileg a legtöbb változtatás az előzőhöz képest.

    Ha azt mondjuk hogy egy továbbra is fejlesztett Faces of War multi, akkor nem járunk messze az igazságtól. Más kérdés hogy azért valamivel több mint egy MoWAS1 patch, de valójában mindegy milyen, hisz jelenleg az egyetlen aktívan fejlesztett GEM motoros multi játék leszámítva a késlekedő War Today-t, meg a még későbbre tervezett Call to Arms-t. Bár az sem lepne meg, ha a szerbek késnének, és a WT meg a CtA együtt jelenne meg valamikor jövőre.

    Ha már motornál tartunk, állítólag a GEM2 motort mint olyat elvileg lassan meg lehetne kérdőjelezni, mert elég sok mindent kicseréltek a GEM2 óta, és jóval több újítást tartalmaz ez a MoWAS2/Call to Arms közös motor, mint amit Best Wayék GEM3-nak csúfoltak. Maga a Best Way is erősen módosította és bővítette a GEM3-at a készülő Nuclear Unionhoz, így az natúran csak a Majesty 2-be került bele, hát ott nem is nézett ki sehogy.

    Persze hisszük ha látjuk, ami biztos, hogy a csóró szerbek a War Today grafikájában még eléggé a MoW mod szintnél tartanak, igaz, azok nem is hazudják, hogy ez már majdnem nem is az öreg GEM motoron fut, olyan frankó.