• s1lkforrent
    #2222
    Az az igazi gondom, hogy kibaszott kegynek fogja fel ezt a kurva béta hozzáférést, mikor ez a CtA closed béte egy nagy blamázs volt. De még ha normális is lett volna, az nekik konkrétan kurva mindegy, hogy 100, vagy 100000 ember tesztel, magát a terhet a Steam vállalja, csak a levelesládát kellett volna jobban üríteni a random visszajelzések miatt, meg PR veszteség ha szarul sül el.

    Az az igazi gondom, hogy ilyet nem baszott a világ, hogy többféle exkluzív periódust állítanak fel a _támogatóik_ egy-egy csoportjának, és hogy mindegyikbe bekerülj, minden létező játékuk(!) elő kell hogy rendeld. Az meg a legalja szemétség, hogy Steam Support által kinyomják a kulcsokat a francba, mintha kibaszott lopott kulcsokról lenne szó, mert máshol nem láttam még ilyen bánásmódot.

    Az van, hogy a CtA bétás tapasztalatok alapján kibaszott bottal nem piszkálnám meg a kész játékot. Bugosabb, kevesebb, és használhatatlanabb volt mint a 3 évvel ezelőtti MoWAS1 béta(!), és abszolút nem volt alkalmas hogy a kész játék állapotáról képet adjon.
    Belsősök mondták, hogy a mai bétában már fog működni a multi core, rendbe szedték a hangokat, több pálya és játékmód lesz benne, a balance is kapott egy frissítést, azaz várhatóan sokkal alkalmasabb lesz a kész játék bemutatására.
    NA EZT a CtA-sok már nem kapják meg, sőt várhatóan egyáltalán nem lesz nyílt bétája a játéknak, gyakorlatilag akkor játszhatsz vele bármilyen formában, ha megveszed.