• s1lkforrent
    #2220
    Mint írtam, holnap kezdődik a béta második felvonása, kizárólag a játékot már elővételben megvásárlók számára.

    Ehhez jön érdekességként, hogy aki Call to Arms játékot előrendelte, és kapott januárban MoWAS2 béta kódot, az mai nap kapott egy Steam értesítő ablakocskát a Supporttól, hogy a CtA féle MoWAS2 kulcsa érvénytelenítésre került. Ez azért szép, mert ilyet akkor szoktak küldeni, mikor valami illegális tevékenység után jutott valaki azon játékhoz, és ezennel leszedik a fiókjáról.

    Instinct ezt megerősítette a Steam fórumban, azzal kiegészítve, hogy a béta további szakaszában _CSAK AZ ELŐRENDELŐK_ vehetnek részt.

    Hozzá tenném, hogy vélhetően a kódok törlésére direkt azért volt szükség, hogy a CtA előrendelők már ne játszhassanak, mert normál esetben más játékoknál a korai bétások mellé egyszerűen odaengedik a többieket, nincs ilyen majomkodás törléssel és kivételezéssel, béta az béta, tökmindegy hogyan jutottál hozzá, vagy mikortól.

    Hát azt a jó telibeBEEP BEEP BEEP BEEP BEEP BEEP BEEP BEEP BEEP BEEP BEEP BEEP BEEP BEEP, aztat!

    A CtA előrendelők egy kvázi alfa játékot kaptak a pofájukba, és az első két nap után a kutya nem játszott a játékkal, könyörögni kellett egy 2v2-ért.(gyakran csak Instinct beszállásával jött az is össze) Volt 1 skirmish pálya, volt vagy 6 multi térkép(amiből a nagyobbakon a kutya nem játszott), meg egy szarul optimalizált, szakadozó, és bugos multi játék.
    EZT kapták a CtA előrendelők 34 napon keresztül. És most direkt szivatásból kibasszák őket a hóra mivel "Why? The closed beta lasted way longer than it was supposed to", és egyébként is "most backers do have a pre-purchase copy as well". Magyarul anyátok köcsögök, fizessetek, ha az igazi bétába akartok kerülni az elnyújtott alfa után!

    Mivel a játékot már megvettem, ezért nem érint, de azért a pofátlanságnak is van határa, és _ezek_ már rég átléptek rajta. Még nem is tudjuk a DLC terveiket, vagy épp hogy mit méltóztatnak majd márciusban kész játékként a nagyérdemű elé tárni, de már telefossák az őket támogatók száját, kicsinyes előrendelői mutatók feltornázása végett.