• s1lkforrent
    #2215
    Pedig időnként igazán beírhatnád hogy milyen béna folytatásokra telik csak a DMS-nek, és úgy várod már az igazi Men of War 2-t.

    Én speciel örülök hogy egyáltalán van valami MoW-féle játék. Ha Instinct nem látott volna fantáziát a sorozatban, és inkább titkárnőcskéket ment volna kúrogatni egy hivatalba, akkor az 1C-Bestway páros vélhetően idáig sem vitte volna el. Ugye a Faces of War két ruszki kiegészítőjét eredetileg eszük ágában nem volt nyugaton megjelentetni, a jó ég tudja hogy maguktól kiadták volna-e végül, és ha igen, akkor hogyan. Viszont Red Tide talán lett volna egyébként is Faces kiegként, de hogy jött volna nyugatra az megint kérdéses.

    Az pedig hogy multi irányba vitték el, hát..
    A régebbi részek multija bezony elég borzalmas volt, pontosabban nem is volt, mert amolyan muszájból volt odacsapva, egyértelmű hogy mind a Soldiers, mind a Faces a kampányra összpontosított, a multiba meg beleszartak de nagyon magasról. Az hogy néhányan szerették nem mentség, mert nem a multi módok voltak jók, hanem a különleges közvetlen irányítás, meg a rombolás szabadsága amit más játék nem adott meg.

    Men of Warban mintha már foglalkoztak volna vele, de erőtlenül, borzasztó egyensúly és tankspam játékmenet elvette az ízét, egy kortárs Company of Heroes, vagy egy World in Conflict simán kenterbe verte.

    Red Tide-ban nem volt multi, hivatalosan a MoW multi ment tovább.

    Assault Squad változó sikerességgel de nagyjából orvosolta a gondokat, ha nem is tökéletes, de már vállalható formába rázta a multi módokat, kicsit modernizálta a játékmenetet(pl lőtávok növelésével már nem volt erős BF1942 beütése a játéknak..), és játékegyensúly is helyre lett pofozva, pl végre japókkal is lehet rutinszerűen nyerni ha valaki rájuk kattant.

    Vietnam úgy általában félkész volt, szerintem félúton lefújta az egészet az 1C, na ez a multin is meglátszott, ami alapból nem is járt mindenkinek, csak a legdrágább változat vásárlóinak.. nincs olyan fészpalm gif, ami kifejezhetné az istentelen hülyeségét a kiadónak..

    A Prison Buddies meg ugye egy jól kivitelezett médiahekk volt, trollkodtak egyet a MoW fanokon. Egyetlen MoW játék aminek mintha lett volna marketing költségvetése(láttam bannert!), erre kiadnak új MoW játék(igazából Standalone Expansion mint minden a MoW óta) név alatt egy gyengébb modot. Bobby Kotick meg gondolom gratulált pátervári padawanjainak.