• s1lkforrent
    #2113
    Hírek, na azok vannak:
    A lentebb linkelt Цхинвал в огне(Chinvali lángokban), amit majdnem meggyászoltam, kapott rendes angol nevet, és felkerült MODDB-re:

    War Today: Five-Day War

    Sőt, még a mow-center.pl is készített velük interjút!
    Technikailag valszeg el fog maradni a Call to Arms/MoW Assault Squad 2 párostól, de majd meglátjuk. Instincték csak a GEM motoron "nőttek fel", a tejbegrúzolók pedig eddig különböző Blitzkrieg modokat patkoltak, szerintem megelégednek majd kissebb fejlesztésekkel(ha egyáltalán lesznek, képek alapján a shaderekhez nyúltak kicsit hozzá, de bloommal épp a Condemned Heroes is tele volt nyomva), DMS pedig megpróbálja teljesen megpatkolni a GEM2 motort amennyire a költségvetésük engedi.
    Úgy néz ki egyébként, hogy a CtA-t patkolják még valameddig, és mikor lesz annyi bemutatni való, hogy a játék már nem egy szimpla MoWAS modnak néz ki, kiviszik az egészet Kickstarterre. Na itt ugrk a maci a málnásba, mert ha kapnak elég pénzt, akkor komoly fejlesztéseket kaphat a GEM2, és igen bőséges térkép/egység/tereptárgy javadalmazást, de persze ez mind a crowdfunding sikerességétől függ.
    Kis pénz, kis CtA, nagy pénz.. az eddigi legnagyobb MoW(-like) játék eddig.