Vigasztaljon az a tudat, hogy MoW: AS-ba a MoW+Red Tide egységeket is be tudod tenni, amellett hogy elég sok régi egység fel lett a "folyatásban" újítva, sokkal szebben néznek ki új modellel/textúrákkal.
Egyébként MoW folytatásról továbbra sem tudok, de még nyomi Condemned Heroes szintű kiegészítőről sem, a 2008-as Orosz-Grúz hepajról készülő GEM2 motoros játék totál ködbe veszett.
Best Way/1C duó következő játéka nem stratégia, hanem egy posztapokaliptikus RPG lesz, ami nem feltétlenül rossz, van tehetség az ukránoknál,
de mindez GEM3 motorra átültetve közel sem néz ki olyan jól
hogy ebből ne legyen bukta. Környezeti rombolhatóságról nem tudni, azzal még érdekes lehet, anélkül.. megy ez is a teszkógazdaságos középszar ruszki játékok sírgödrébe. Tessék körbenézni GamersGate-en, van belőlük így is elég.
Digitalmindsoft továbbra is az Assault Squad Online-ból próbál meg valamit csinálni, amit én tapasztaltam belőle, az még a legelső Panzer General-tól is messze van.
Most írtam volna, hogy a World of Tanks Generals majd jól kicsinálja, de arról meg ilyen képet találtam
ezért inkább nem szólok semmit.
Újabb MoW Assault Squad patch-ről, vagy további tervekről nem nagyon hallani, nagy a kuss róla.