• s1lkforrent
    A MoW játékok kényszerből, a többiek meg valszeg azért, mert nem fér bele a költségekbe egy saját multi rendszer kifejlesztése és működtetése.

Akár tehetnék azt is(és nem tudjuk hogy nem-e éppen az történik-e most is), mondjuk a licensz az nem tudom honnan jönne, túl sok szabadon mászkáló RTS motorról nem tudok, a konkurensek meg hülyék lesznek odaadni, főleg nem olcsón mint az 1C szeretné, akkor már inkább megcsináltatja az ukránokkal.

Games For Windows Live!-nak jobban örülnél?

Az Assault Squad egy multi mod.. kiegészítő, ezen nem tudtak spórolni, de a Red Tide multija megegyezne a sima MoW-éval, valszeg a Condemned Heores-nál is ez lesz a helyzet, az egyébként sem olyan népszerű coop miatt meg nem verték magukat plusz költségekbe.

Ez a kooperatív játék egyébként érdekes dolog, sima MoW-ban a legritkább esetben láttam futó meccset, Red Tide-ban nem volt, Assault Squadban direkt ráfeküdtek a dologra és igen népszerű lett(de ugye itt nem is sp pályákról van szó hanem erre lettek tervezve), a Vietnám multija úgy komplett bukás ahogy van, és úgy néz ki a Condemned Heroes-ből megint kisajnálják.

Egyébként az Assault Squad sikere nem tudom mennyire Kramerék rátermettségén múlt, és mennyire azon, hogy a sima MoW-ot a multijával együtt jó ruszin szokás szerint néhány hónap alatt úgy otthagyták, mint a sz@rt, és egy tűrhető játékmód továbbra is bugos és teljesen kiegyensúlyozatlan maradt.
    Mármint ha azt nézzük, az Assault Squad sem más, mint a MoW multija kicsit utána gondolva és rendesen belőve, néhány kiegészítéssel. És gondolom az sem hátrány, hogy folyamatosan megy a balanszolás, és a plusz cuccok(bármilyen kicsit legyenek is) hozzáadása, azaz a rendesebb nyugati terméktámogatás.