• s1lkforrent
    Jaj édes istenkém, légyszíves ne írogasd ki a kulcsodat, még ha nálad nem is működik, másnál még működhet..

más:
    az 1C háza tájáról olyan infók csöpögnek ami arra enged következtetni, hogy a Men of War: Condemned Heroes nem is olyan sokára, 2012 első negyedévében(várhatóan február vége felé) megjelenik. Várható ára neten 20 font/30 euró/35 dollár körül alakul, én magyar dobozos kisker árnak 8000 forintra számítok.
    Magáról a játékról nem tudtam bányászni semmit, de a Vietnám után nem nem reménykedem semmi jóban.
    A Chinvali lángokban meg totál eltűnt a térképről, azt sem tudom fejlesztik-e még.
    Valami olyan pletyi is volt hogy esetleg a Digitalmindsoft keze is benne lesz a MoW folytatásában, de a csapat garázscégből nemrég lett már komolyabban vehető stúdió(rendes irodaházba költöztek, embereket vettek/vesznek fel), ha mostanában kezdik el/folynak bele egy MoW 2-be, akkor az igen sokára lesz kész, ha és amennyiben egy vadonatúj motorra épülő tényleg igazi előrelépést jelentő játékot szeretne az 1C.
    De nem tudom mennyire fog az 1C egy PC only rétegjátékba(ugye az orosz és német WWII homokosok, és a RTS kedvelők egy szelete csak a célcsoport) sok pénzt fektetni, szóval lehet hogy egy olcsóbbjános GEM3(ami Majesty 2-beli formájáben elvileg csak egy patkolt GEM2) alapú cuccot kapunk.