• s1lkforrent
    Öreg hiba. Akár 3 kamutavékenység(pölö feltöltesz egy képernyőmentést, beírsz egy barátod kommentfalára, ajánlasz egy játékot) után kapott jegyért is be lehet szerezni a térképcsomagot. Még a Barbeque bónuszpálya végigtolása is ér egy tikettet.

A lényeg hát a következő: Aki nem Steam-en vette a játékot az is be tudja váltani a Steam kliensben a Gamespy kódját, és a mostani zakciók keretében július 11-e hétfő este 7-ig pár egyszerűbb feladat elvégzése után ingyen hozzájuthat a térképcsomaghoz. Emellett folyamatosan naprakészen lesz tartva a játéka, a legutóbbi pénteken megjelent patchnél is az 1C kiadó baszott hétvégén kirakni a javítást a dobozos változatot vásárlóknak, szépen megvárták a hétfői munkakezdést, a Steam-es emberkék meg már 3 nappal előbb a friss játékkal játszottak.. feltéve hogy nem regisztrálták Steam-be a kulcsukat.

Komolyabb magyar közösséggel nem találkoztam játékon belül, de ez különösebben nem lepett meg mert sima MoW-ban sem találkoztam magyarokkal.(leszámítva a topiklakókat)
    Mai nap épp láttam egy Huns Szaddam(?) által indított coop játékot, de sajna magyarok eléggé elvétve játszanak a MoW játékokkal. Legtöbben ruszkik(akik a napi akció alatt 500 forintért!!! vehették meg az Assault Squad-ot Steam-en, 1C csak enyhén kedvez a hazai játékosoknak..), majd németek, utána a maradék vegyesen, de még mindig _sokkal_ több a nyugati(vagy legalább angolul értő) játékos az Assault Squadban, sima MoW-ban simán olyan érzésem van, mintha egy csak muszkaföldön megjelent játékkal próbálnák multizni.
    Szükség esetén akár innen is össze lehetne dobni egy csapatot, ha már így belejöttünk, az se lenne rosszabb, mint mondjuk teamstackelős németekkel, vagy a ragequittelő ruszkikkal játszani.