• tttttom
    Volna egy felhívásom hozzátok kedves játékostársaim. :)

Klánt/normális társaságot keresek ahova csatlakozhatnék önként Men of Warhoz. Hamachis vagy Gamerangeres brigád is hívhat. :) Elsősorban alkalmi/baráti meccsekre.

Korom 18.

Tapasztalatom stratégiai játékok terén: 8 év.
    (KaM:Tpr,CnC széria, Total War széria, Haegemonia, Paradox gammák -EU széria, Hoi széria.-. Hát ezek a játékok amikkel kockultam nagyon sokat még régen és néha-néha ránézek most is. :))

Stratégia/Taktikai skill: Kedvtől függően változó. :) Van amikor szarul sikerülnek a dolgok. Van amikor meg jól.

Amit kérek játék közben mellőzni: Anyázás...Ez az egy dolog amit nem szeretek hallani. Bárkinek is szól a csapattársak esetében. Ellenfelet nyugodtan lehet szidni az engem már nem éget ki. :D De azért a kultúra minimális szabályait tartsuk be. Köszönöm. :)

Men of war:

Tapasztalatom:-Átlagos (Nagyjából tudom mi-mi ellen jó. És egyértelmű, hogy puska/géppityu golyóval nem lövünk tankokat. :D)

Erősség: Gyalogság, Mikró mánia és gyalog spam. :D

Gyengeség: Tankozda mánia, egy típusú egységet preferáló (Ez az az napi kedvemtől is függ mit preferálok. :)).

Kedvenc nemzet: Németek. :P

Általam szarnak gondolt nemzetek: Angol és a japán. (szar tankok és gyalogság.)

Ha valaki igényt tart rám keressen a fórumon. :P

Ha van TS3 ip-je az egyik csapatnak akkor az létszíves priviben küldje el, hogy a kommunikáció és a hadmozdulatok összeegyeztethetőek legyenek. :P

Köszönöm, hogy meghallgattak. :)

Egy HUN harcos. :P