-
Cs3 #1536 Tegnap végre sikerült egy hardot végig nyomnuk, német 2. pályát, illetve pontosabban 2,5 óra után megszakadt a net, de már nem sok volt hátra. Nem tudom miért vagy oda ezért az APCR lövedékért, én azt tapasztalom vele ha egyáltalán eltalálom és nem pattan le, akkor abból se lesz feltétlen komolyabb eredmény, mint a simával. Nem, nem zombi tank bug, egyszerűen crew injured, hull perced, ez megsérül, az megsérül, szemből engine damage, amiből nem keletkezik tűz, stb, aztán 5-6-csillagos ég talált után jön egy hull damge. Tegnapiban ilyen nevezetesebb események voltak: M24 chaffe szemből robbanásra lőtt egy stugot 2. lövésre. Persze meg kell jegyezni, hogy általában hullottak az M24-ek, csak ez volt az az eset, amikor éppen nem. 2db Jumbó. Az első nem az én oldalamon jött, de kb ez történt: többiek igen hamar megállították, de aztán semmi, szétlőtt mindent még a Párducot is. Oda küldték a veterán Tigrist azt is szétlőtte. Az lett a vége, hogy oldalba lőttem Párduccal a térkép másik széléről, vagy 2.-3. találtra hajlanadó volt hull damaget kapni. Aztán jött egy az én oldalamon is. Így nézett ki a védelem: Sherman, M36, Panther meg egy német pak és egy Weberwhind gyalogosok ellen. Ami elment azt oldalba lőtték, ami befordult az utcára azt szemből. Ez azért már elég nagy tűzerő volt nem volt vele gond. Szóval jön a Jumbó hozzám is. A sok roncs miatt alig lehet rálőni, de pikk-pakk lánctalp, torony, main gun az össztűzben. Ott állt élve, de harcképtelen és én meg csak lőttem és csak lőttem, az M36 a 90mm-esével már inkább oldalt lőtte, lőttem én manuálisan simával is, APCR-el is amíg volt, de semmi. Az lett a vége, hogy odavittem egy goliátot és a Párduccal berobbantottam. Ezt már nem volt pofája gépnek túlélni.
A kis német pak nem ezért a legbrutálisabb tűzerejű. Ahogy írtam, 87mm pc áttörés ellenére egy Matildával vagy egy komolyabb közepes tankkal simán ki lehet lőni, szemből nem tud nekik ártani, sőt, ha nem védi másik pak és az úrikedvünk úgy tartja még el is lehet taposni. Hanem azért mert kurva gyorsan lő és akkorákat robban a HE-je, hogy azt komolyan megirigyelheti, bármelyik nagyobb fegyver.