Cs3#1506
Háát. Nagy volt az öröm, hogy kijött az új játék, mindenki ráér a hétvégén oszt szétcsapatjuk a coopban. Az eleje még jónak indult, még SP-ben végig játszottam az első két pályát, nem a megszokott játékmenet, de nem rossz, aztán jött a pofára esés, az új irányítást meg lehet szokni, bár sokáig csapkodtam a spacét, hogy hasra emberek csak úgy rutinból :)Mazohistának kell lenni ehhez az SP/coophoz. Kb elgurult a gyógyszerük a játék készítőinek. Embertelen már normálon is, hogy folyamatosan jönnek és csak jönnek soha el nem fogyva az ellentámadások, hol van a régi változatos tempójú kényelmes játék!? 1-1,5 óra tömény húsdarálás egy-egy pálya.
Örültem, amikor azt írták, hogy újra a gyalogos harcon lesz a hangsúly, azt hittem kicsit visszafordulnak a Faces of War felé és kevés emberes harc lesz megint, a Men of war-ban se jött be teljesen a védekezős/ rengetek emberes-járműves pályák. Álmomban se gondoltam, hogy a gyalogos harcon ők azt értik, hogy vedd számolatlanul a 10-es gyalogos csapatokat és küldjed előre fedezékről-fedezékre, addig amíg jön valami oszt lemészárolja az egészet a gecibe a világ másik végéről...