• s1lkforrent
    Vannak érdekes dolgok, mint például amikor a T34/85 kap kettőt a szeme közé egy Jagdpantherből, majd a ruszki egy lövéssel kilövi a macsekot, vagy PzII Luchs-al két T26-ost simán elfogyasztottam, de azok nem tudtak kilőni, máskor M3 Stuart sehogy se akart kilőni egy Pumát(viszont válaszon nem csodálkoztam, de könyörgöm), vagy Sherman Jumbo tök hiába köpködött egy Stug III G-t, az a másodikra kilőtte szemből. De említhetném, hogy egy tank only combat meccs alkalmával a Königstigerjeinkkel a ruszkik szó szerint nem tudtak mit kezdeni. Su100, IS3, lófing, leparkoltunk pálya közepén(legyező állásban), befigyeltük a terepet kilőtt gyengébb cuccok legénységével, és szinte röhögtünk a próbálkozásaikon, majd szörnyülködtem a játékbalanszon. :)
    Azért összességében nem olyan rossz a helyzet, leszámítva néhány bugot, azért inkább hadiszerencse okolható a fura összecsapásokért. Pl szénaboglyára célozva indirekt tűzzel szó szerint félpályáról(de lehet több is volt..) kilőttem az ellen M5 páncéltörőjét az én Flak 37-es csodacuccommal, máskor viszont bőven lőtávon belül is több lövés kell egy rendes találathoz..