• Nyers
    Játékmódok:
    * skirmish: AI ellen lehet harcolni és zászló szerzésekkel haladni előrefelé, amivel egyre több utánpótlás rendelhető segítségünkre - persze az AI is egyre jobb egységeket dob be. A jelenlegi bétában már 8an is meg lehet kezdeni a játékot.

* assault zones: zászlók birtoklása a harci feladat, aki több zászlót birtokol annak csurognak a pontok, aki eléri elsőnek a meghatározott értéket az nyer. Nagyobb pályán akár 5vs5 is megy - imho egyik legjobb játékmód.

* combat: nem nagyon tudom, hogy milyen, mintha az ellenfél kaszálására kapná az ember a pontokat, nekem nem jött be.

* frontlines: hasonlatos a skirmish-hez, csak itt egyik csapat nyomul előre, az ellenfélnek meg ezt kell megakadályozni, adott idő áll a védekezés/támadás megszervezésére. Az első kör után fordul a kocka és a teljesítmenyek alapján kihozza a gép a győztes félt. 1vs1 és 2vs2

Ezen kívül eléggé bele lehet nyúlni a játékmechanikába a szerver beállításokkal. Szeretem a normal szervereket, mert ott egyensúlyban van a gyalogság / hk / arty.

Meddig tart: egy biztos, hogy elég régóta fut a zárt béta és a nyilt is már egy ideje, így nem hinném, hogy sokáig menni fog. Friss hír, hogy feb 25 a megjelenés ideje, jó tipp, hogy ekörül fog leállni. Magyarán még van 2 jó hét belőle - szerintem.