Zoli105#1190
Üdv mindenkinek!
én még új vagyok és ha nem lenne baj segítséget szeretnék kérni!Az egyik Men of Warral kapcsolatos:igaz hogy törtöm van de mikor feltettem normális volt a játék ( a sebzésekre gondolok pl: egy Tigrissel simán szétkaptam egy Ba64 orosz gépkocsit de miután feltettem hozzá azt a bizonyos GSM Fields of Honor 2-őt teljesen kész lett(a patch-ket is szépen feltettem hozzá!)de az igaz nagyon szép egy mond sok új járművel de akkor is a sebzéssel baj lett a Tigrissel úgyanazt az orosz Ba64 kb 20percen keresztűl lőttem mire meguntam és kiléptem a játékból!!!Itt kéne segíteni nem tudok vele mit kezdeni:(
A másik meg soldiers kapcsolatos(itt az eredeti van meg)! Szívessen játszanék vele multin de Xfiren nem találtam még szervert és a gamespy-nél is be vagyok regizva de ott sem találtam semmit!vagy ott le kell szedni egy olyan progit mint maga az xfire!??Jah és a soldershez van új mod vagy patch???( modból nekem az 1942 afrika, German solders mod meg a SoE AE 1.3 van meg!)Köszönöm előre is a segítséget!:)