Na megnéztem a demot, háááát. Orosz nyelven futott, tehát egy szót nem értettem belőle, ill. annyit, hogy 1941-ben járunk Krétán. németeket kell irányítani. Az elején mindenki ejtőernyőzik, az angolok is, meg néhányan már csak úgy ott vannak. Az elején ki kell szabadítani pát rabul ejtett katonát, utána fel védeni kell egy lezuhant repülőt, aztán nem tudom, mert elküldött a nyíl a térkép szélére ahonnan özönlöttek a gépágyús csapatszállítók, persze közben elkezdte nekem folyamatosan adogatni az új embereket, volt vagy 40 egyszerre, nem győztem őket csoportokba rendezni, de még ezután is csak jöttek és jöttek azt sem tudtam melyik hol van. Azátn jött egy bejátszás és a már majdnem megtisztítot térképen hirtelen lett vagy 200 angol a semmiből, na itt hagytam abba, mert nem igazán vágtam mit is kellene akkor most csinálni.
A grafika ugyanolyan mint eddig, bár azt sem tudom alapból mire van állítva, mert orosztudás híján ahhoz sem nyúltam. Az ikonok, az irányítás minden ugyanolyan mint az előző részekben, tehát nem vettem észre újítást, hacsak a fejetlenség nem nevezhető annak.