mephi666#277
jah... nekem párszor olyan is volt, hogy átszaladtam a mega health-en vagy valamelyik fegyón és nem vettem fel egyszerűen... az ellen meg jött és lelőtt, majd felvette a megát/azzal a fegyverrel lőtt agyon, amit én nem vettem fel... :S a plazmás dolog ismerős, én is jártam már így, hogy plazmából 1-2t ha belém lőtt és haltam... mintha láthatatlan quad dmg lett volna rajta... :S furcsa... lehet h néhányan tudnak valamit, amit mi nem (láthatatlan quad dmg/regeneration/battle suit és hasonlók) mert tényleg olyan, mintha ilyen tápok lennének néha rajtuk... meg hogy duelben 27:0-ra vert egy gyerek... miközben rengetegszer eltaláltam (rakéta vagy railgunnal hirtelen impressive-et csináltam és nem halt egyszerűen) holott anno városi bajnok haverom ellen ilyen 30:15-öket hoztam 1:1-ben... és ő azért ismerte elég jól a pályákat, tehát tápolta magát ész nélkül... elvileg ilyen 27:0 arányú verésekhez mák kell, mert hiába van valaki 100/100fölött... bekaphat sokkal gyengébb ellenféltől is pár rakétát vagy valamit...