Cortex#14
Nem tudom, hogy a DS és PSP hogy jön ide. Szerintem nem kellene összekeverni az ún. handheld konzolokat a "nagy" konzolokkal. Teljesen másért vesz az ember handheld konzolt, mint "nagy" konzolt.
A Wii megint más eset. Eddig nem volt olyan, hogy mozgásérzékelős irányító... + a sok casual gamer, aki eddig nem is játszott esetleg, mind eszt veszi, mert ők csak leakarnak ülni, játszani egy órát, nem akarnak semmi komolyságot a játéktól. Erre pont jó a Wii, de egy komolyabb játékos szerintem egy vagy két hónap után megunja.
Maradtak a HD-s gépek, ahol jelenleg az Xbox vezet, ami köszönhető a korai rajtjának. De arról, hogy ki nyer majd a végén szerintem még korai beszélni, hisz az Xboxnal most lesz ősszel Dashboard frissítés (jön az avatar rendszer + netflix), a PS3nál meg jön a Playstation Home, meg ha jól tudom itt is lesz/van film letöltés.
Abban és sem értek egyet veled, hogy valaki netezni vesz PS3at. Aki netezni akar vesz egy PCt. De az biztos, hogy sok ember csak a br lejátszó miatt vesz.