57
-
cateran #17 "de egy komolyabb játékos szerintem egy vagy két hónap után megunja."
Mi a f... az a komolyabb jatekos? Mi az hogy komolytalan jatekos? Mifele jatekohoz kell komolysag? Az szvsz nem jatek....(ha horrorra es akciora gondolsz,az van wiire is) Logikad szerint aki leszalad a grundra focizni,az komolytalan sportolo,bezzeg aki fuves nagypalyan nyomja..na az a tuti...
"Maradtak a HD-s gépek, ahol jelenleg az Xbox vezet, ami köszönhető a korai rajtjának"
Hat 1 nagy szart:D Annak koszonheti, hogy a Sony profi modon elbaszta a ps3 rajtjat,ennyi..nem azert mert kesobb jott ki,hanem mert horror aron, jatekok nelkul...( a wii is kesobb jott ki:P -
#16 br egy fos. Olyan mint babakocsira a spoiler. -
#15 Látom, a zsák a foltját effektus azért működik... -
Cortex #14 Nem tudom, hogy a DS és PSP hogy jön ide. Szerintem nem kellene összekeverni az ún. handheld konzolokat a "nagy" konzolokkal. Teljesen másért vesz az ember handheld konzolt, mint "nagy" konzolt.
A Wii megint más eset. Eddig nem volt olyan, hogy mozgásérzékelős irányító... + a sok casual gamer, aki eddig nem is játszott esetleg, mind eszt veszi, mert ők csak leakarnak ülni, játszani egy órát, nem akarnak semmi komolyságot a játéktól. Erre pont jó a Wii, de egy komolyabb játékos szerintem egy vagy két hónap után megunja.
Maradtak a HD-s gépek, ahol jelenleg az Xbox vezet, ami köszönhető a korai rajtjának. De arról, hogy ki nyer majd a végén szerintem még korai beszélni, hisz az Xboxnal most lesz ősszel Dashboard frissítés (jön az avatar rendszer + netflix), a PS3nál meg jön a Playstation Home, meg ha jól tudom itt is lesz/van film letöltés.
Abban és sem értek egyet veled, hogy valaki netezni vesz PS3at. Aki netezni akar vesz egy PCt. De az biztos, hogy sok ember csak a br lejátszó miatt vesz. -
#13 netezni senki nem vesz ps3-at, ez egészen biztos :) -
#12 mutass nekem egy linket arról hogy az új xboxot chippel fel lehet törni... légyszi -
#11 De, csak már nem flashel, hanem chippel, de akkor is igen sok játék fogy egy xboxhoz, ps3hoz nem, gondolom azért mert sok ember csak blueray lejátszó helyett, vagy netezni vesz ps3mat, esetleg 1-2 játékkal, az x360 meg csak játékgép internetböngésző és br nélkül. -
#10 állítólag már az se törhető. -
#9 Ebben az az érdekes, hogy boxhoz sokkal több játékot vesznek, mint ps3hoz, pedig az x elvileg törhető, ez nyugaton úgy látszik nem igazán számít. -
#8 Jajj, kit érdekel a két legutolsó helyen álló konzol párharca, mert első a ds 70 millióval, 2. psp 35 millióval, 3.: wii 30 millió, ezekhez képest nevetséges a 15 milliós ps3, és 20 milliós x360 tábor, ja meg a wii másfél év alatt érte el a 30 milliót, az x360nak kettő és fél év kellett a 20 millióhoz. -
meteoreső #7 Csak jó játékok kellenek amik csak azon futnak és járul a nép az pultokhoz csengetni a pénzt... -
#6 majd meglátjuk mennyivel vesznek kevesebb boxot, most hogy feltörhetetlen a drájv... -
Yfel #5 Egyet kell ertenem...
En csak az MGS eladasi statisztikait noveltem. :o)
Y -
daneelolivaw #4 ja nem :D de világszinten mégiscsak emeltem az eladásokat :D -
Rexhawk #3 te az usában vásároltad a konzolodat? :) -
daneelolivaw #2 na ehhez én is hozzájárultam,két hete vettem egyet :P -
#1 A nagy eltérést az MGS4 okozta.