American McGee\'s Grimm
  • SuperCharger
    Nem a csontvázaktól lesz timburton-ös, hanem a rajzstílustól, meg a színvilágtól. Jó, persze simán lehet, hogy semmi befolyása nem volt a műre, hanem az alkotók maguktól álltak elõ ezzel a stílussal.

Azt hiszem nem értettél meg engem. Én egyedül a megjelenítést kifogásolom. Az ötlet, meg a hangulat nekem is tetszene, Alice-ét imádtam, de az bõven a korának megfelelõ grafikai színvonalat képviselt, ellentétben ezzel itt. Abban a fekvõ oszlopban pl. szabad szemmel meg tudnám számolni a háromszögeket, és azoknak a lógó piros szalagoknak illene lógniuk, nem pedig vízszintesen állniuk, ha már az oszlop el van dõlve. És ez még csak egy kép. A grafika elhanyagolása szerintem igenis a hangulat rovására fog menni. Nem vitatom, hogy így is meg lesz a hangulata, de sokkal több lehetett volna, ha egy kicsit több munkát szántak volna rá. Mondjuk annyi munkát, amennyit MEGÉRDEMELNE.

Nem Crysis-t várok (pfuj), de azért sztem a kereskedelmi forgalomba bocsátott játékoknal van egy alsó határ, aminek a teljesítése alól akármennyire eredeti sztori és hangulat sem mentesít. Az elõzõ AMG játékok fényében ez valahogy olcsónak hat.

Nem mondom, hogy nem fogom letölteni, de azt se mondanám, hogy epedve várom. Legalábbis már nem.