American McGee\'s Grimm
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
The Fisherman and His Wife Coming August 14
Puss In Boots Coming August 21
The Girl Without Hands Coming August 28
Godfather Death Coming September 4
The Devil and His Three Golden Hairs Coming September 11
Beauty and the Beast Coming September 18
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
A gépigény túl magas, bár mindent a minimumra vettem, diavetítés volt végig.
Ettõl függetlenül jó és ötletes, könnyed és rövid kikapcsolódás.
Az elején meg lehet nézni a Grimm féle mesét, kedves köntösben.
A végén pedig a "darkosított", sokkal valószerûbb verziót hallgathatjuk meg. Nagyon vicces és találó :)
Pedig nincs rossz gépem, 3 Ghz P4, 1 giga ram, nVidia 7600 GT.
Nálatok hogy fut?
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
A fórumon türelemre intették a világ többi játékosát...
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Csak azt remélem, hogy nemlesz nagy gépigénye és elfut majd az én öreg pc-men. <#worship>#worship>
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
Amúgy akkor már a Katamari c. játékot említeném, sokkal nagyobb a hasonlóság, de ez szigorúan csak magánvélemény.
Igazad van, a szalag tényleg nem úgy áll, ez az elhanyagolás tetõfoka! Sajnálom, hogy ilyen apróságok is elveszik a kedved, kicsit gyerekes szõrszálhasogatás, de ez van. Én megpróbálom elviselni valahogy (amúgy az íves felületek ívesek, számolgasd csak a háromszögeket, ha bármit is jelentenek).
Én szinte biztos, h meg fogom venni és jól fogok vele szórakozni.
Azt hiszem nem értettél meg engem. Én egyedül a megjelenítést kifogásolom. Az ötlet, meg a hangulat nekem is tetszene, Alice-ét imádtam, de az bõven a korának megfelelõ grafikai színvonalat képviselt, ellentétben ezzel itt. Abban a fekvõ oszlopban pl. szabad szemmel meg tudnám számolni a háromszögeket, és azoknak a lógó piros szalagoknak illene lógniuk, nem pedig vízszintesen állniuk, ha már az oszlop el van dõlve. És ez még csak egy kép. A grafika elhanyagolása szerintem igenis a hangulat rovására fog menni. Nem vitatom, hogy így is meg lesz a hangulata, de sokkal több lehetett volna, ha egy kicsit több munkát szántak volna rá. Mondjuk annyi munkát, amennyit MEGÉRDEMELNE.
Nem Crysis-t várok (pfuj), de azért sztem a kereskedelmi forgalomba bocsátott játékoknal van egy alsó határ, aminek a teljesítése alól akármennyire eredeti sztori és hangulat sem mentesít. Az elõzõ AMG játékok fényében ez valahogy olcsónak hat.
Nem mondom, hogy nem fogom letölteni, de azt se mondanám, hogy epedve várom. Legalábbis már nem.
Nem tudom, mit értesz gyerekes alatt. Ha valami rajzolt, akkor az már gyerekes? Ha így gondolod, igazad van, de szerintem nem ettõl lesz gyerekes valami, inkább a tartalomtól (szerintem inkább gyerekes az Amerikai Ninja 17).
Ha megnézed a többi képet a neten, láthatod, hogy bár minden elnagyolt (vicces), ennek ellenére minden egyes részlet felismerhetõ.
Nagyon jól elkapták a mesék hangulatát, mintha egy tündérmesében járnál, ami valóságos rémálommá változik át, de mégis azt az üzenetet közvetíti, hogy az is egy mese, ilyen volt az eredeti verzió.
Egyébként nem akarlak meggyõzni semmirõl, ha úgy érzed, hogy ez nem méltó hozzád, nem kell kipróbálni, de fikázni is felesleges a fórumban, én azért megvárnám a játék kiadását. Szinte biztosra veszem, hogy a fikázók nagy része azért le fogja tölteni valahonnan...
Amúgy az új Unreal engine megy a játék alatt.
Plusz az egész látványvilág, fõleg az embereké, túlságosan emlékeztet Tim Burton-re. Valami eredetibbet vártam.
Free Episode (demo?) júl. 31.-én. Nem hiszem, hogy addig sokat fog változni.
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
Remélem ingyen se tölti le majd senki! (Mert ugye pár napig ingyenes lesz!!)
Én biztos nem!
DFTBA ಠ_ಠ
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
egyszerre tud édibédi és gyomorforgatóan beteges lenni...
mint a rayman : raving rabbits? minden rész más stílusú játék lesz?
a grafikája tetszik, olyan mint a psychonauts:)
remélem fog menni az 5éves konfigurációmon :l (ati9600 + 768ram + 1500mhz powa)
Az alaptétel szerint a régi meséket ma "leöntik egy cukormázzal", illetve "kihúzzák a méregfogukat".
Példaként említeném a Hamupipõkét: az eredeti verzió végén a gonosz mostohaanya és a mostohatestvérek szemét a varjak vájják ki. A mesekönyvekben ez a rész nem sûrûn szerepel.
A piroska és a farkas végén is kegyetlen módon büntetik meg a farkast, az eljárás során vízbe fúl szegény. Mondjuk ezt nekem is mesélték.
Grimm feladata, hogy visszaváltoztassa a meséket az eredeti valójukba! A játék kezdetén minden aranyos, nekünk meg be kell "darkosítani". Így lesz az emelvényen álló, felolvasó emberekbõl akasztott, rothadó hulla, a bõgicsélõ gyermekekbõl kiscsontváz stb.
Én már nagyon várom :)
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menõ:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"
Ma lõtték fel a játék weboldalait a netre, gondoltam, ennek örömére nyitok neki egy topikot.
Egy kis kedvcsináló.
A Gametap oldal.
A hivatalos oldal, szerintem érdemes vetni rá egy pillantást :)