• alma2
    OFF:
    Nem is arra gondoltam, hogy egy mai magyar 14-35 eves kozotti ember ne beszeljen angolul. Foleg akik meg most iskolaba jarnak kozep/felso szintre, ott siman szegyentalblat akasztanek a nyakukba akik nem tudnak megnyekkenni angolul, illetve azoknak is akik a magyarositasert kuncsorognak illetve annak hianyaban nem jatszanak az ilyen rem egyszeru jatekokkal. Egy kaland jateknal mar azert nem ilyen egyertelmu a helyzet :) Aki volt olyan szerencses, hogy kiskoraban volt egy c64-e ott erdekes modon nem volt kinek sirni a neten, de 95 %-ban meg a szuloknek se anyu mond mit jelent a "start game" felirat, hanem az emberbe volt meg tudas vagy, akarat ero, erdeklodes kitartas bla bla bla, elovette azt a baszott nagy szotarat es kikereste a szot. Persze magyar jatek se volt, leszamitva azt a szuper basicben irt kalandjatekokat :) fog kenyer, eszik hal, ut hulyegyerek stb :)
    Hol van mar ilyen, ez kihalt a fiatalokbol, meg a magyar szavakat is keptelenek teljes hosszusagukban leirni, de eleg, ha megnezzuk itt a forumon a kommenteket, altaban egy darab ertelmes sort nem tudnak osszehozni, csak brekegnek mint a bekak, rettento idegesito.

Arra celoztam, ha ez a hangiranyitas modi nincs igy megcsinalva a jatekban ahogy irtam, akkor a kiadonak is jarna a szegyentabla, de a leheto legnagyobb.
    De egy ora es megtudom :)