name=\"pollframe\" width=\"100%\" height=\"220\" frameborder=\"0\" onload=\"pause(1000);\">
Ha ezt a szöveget olvasod, akkor a böngésződ nem támogatja a frame-eket,
melynek hiányában nem tudod megtekinteni az itt levõ tartalmat...
Ha ezt a szöveget olvasod, akkor a böngésződ nem támogatja a frame-eket,
melynek hiányában nem tudod megtekinteni az itt levõ tartalmat...
-
Helytallobb lenne a hozzaszollasom miutan kiprobaltam a jatekot, de rohadt irritalo ez a sok "nem megy az angol" beszolas mindenhol.
Remelem ha csak szazad annyi eszuk volt a programozoknak, mint a marketingeseknek ennel a jateknal a nagy dirrel-durral beharangzott hangiranyitas teren, akkor az a resze rendben lesz. Mar a windwos 3.1-en is mukodott a "hangiranyitas" mikor is volt ez ? 15 eve legalabb. Parancsokra nyitottam csuktam be programokat ablakokat stb. ERtelme volt ? Nem sok, egerrel gyorsabban ment, es nem is rekedt be az ember fel nap utan.
Azota meg egy-ket webes free jateknal is elofordult ez. az 10 eves angol nyelvleckekrol nem is beszelve. Ujra feltalaltak a spanyolviaszt sokan meg megeszik. Persze ekkora volumenu jatekrol nem tudok hirtelen ami alkalmazta, de biztos letezik ilyen is, de minden jatekot nem ismerek.
Visszaterve a hangiranyitasra, szoval ha volt csoppnyi eszuk akkor minden parancsot ujrakonfiguralhatsz, es a fikarcnyi hozza tartozo mintat, NEM hangmintat eltarolja es arra fog ervenyesulni a parancs. A gyakorlatban ennek annyi ertelme van, ha en azt mondom a squad 3 parancsra a mikrofonba "doogolj meg buta ember" akkor az erre es erre hasonlo hangleejtesu szavakra, mondatokra fog atvaltani rajuk, mindenfele angol tudas nelkul mukodik a rendszer, mondjam ezt arab orosz vagy kinai nyelven. Ha ezt a reszt kihagytak belole, akkor csak sajnalni lehet oket, illetve jol megszivattak a jatekos tarsadalmat, foleg a mas ajku teruleteken eloket, hogy mindenki probalja olyan hulyen formalni a szavaikat mint az az amerikaiak teszik...
Latatlanban a Men of War veri az osszes hasonlo probalkozast, edemes azzal probalkozni aki szereti a kihivasokat, na meg van joadag turelme :)