• Prince23
    #28

    A Tom Clancy nevével fémjelzett, hangvezérléssel is megáldott stratégia végre kimutatta foga fehérjét, itt a rendszerigény!
    Gondolom nem csak én voltam félelemben a stratégia PC-s portjának gépigényét illetően, hiszen, ha nem is egy világszenzációs alkotásról beszélünk, mégis a Tom Clancy által kreált (nevével jelzett, rá jellemző - ]{redenc) politikai fordulatok, háború, hangvezérlés, továbbá az Unreal 3 motor hajtotta megjelenítés sokat nyom azon a bizonyos latton. A valós idejű stratégiában rengeteg tereptárgy mozgatható, rengeteg effekt és megannyi részletes textúra van jelen, mégis azért sikerült nem oly messzire rugaszkodni az elvárhatótól, tehát a gépigény a következő:

    Minimális rendszerkövetelmények:

    * Windows XP (SP2) / Windows Vista (SP 1)
    * Intel Core 2 Duo E4400, AMD Athlon X2 6000 vagy jobb
    * 1 GB RAM rendszermemória (XP esetén), 2 GB RAM ( Vistán)
    * Videokártyából 256 megabyte, Shader Model 3.0-val -- ahogy egy unreales játéktól elvárhatjuk.

    Ajánlott rendszerkövetelmények:

    * Windows XP (SP2) / Windows Vista (SP 1)
    * Intel Core 2 Duo E6600 -- Core 2 Quad Q6600, AMD Phenom X4 9850 vagy jobb
    * 2 GB RAM (XP/Vista) -- megint hozzáteszen, hogy 2,5 - 3 GB RAM ösztönzőbben fog az fps-mutatóra hatni teljesítmény tekintetében.
    * Grafikuskártyáknál 512 MB VRAM és szintén Shader Model 3.0 a tuti.


    Talán hardver-specifikáció téren ebből-abból újítani kell majd, processzorból talán annál inkább, összességében, ha mást sem hanyagolnak, egy viszonylag tűrhető porttal állunk szemben -- hogyha hihetünk az információ pontosságának, ami ritka, de a remény haljon meg utoljára. Megjelenés márciusban várható!

    Kiegészítés: az információ még nem nyert megerősítést, úgy, hogy a minimum és ajánlott specifikáció változhat!