Elkúrtam az életem
-
Ez a plakát kegyetlen. Már fél órája röhögök rajta.
Más:
Egyszer azt mondta egy barátom: Tönkre tettem az életem! Már semmi nem segíthet!
Én azt mondom: tegnap volt a 10. szülinapja.
Mindenre van esélyetek, míg éltek.
A sok ezoterikus, ábrándos igazságot meg meg lehet hallgatni. De meditációból csak az alkalmazott változat ér valamit. Amikor nem ...ságokon törpölsz naphosszat, hanem arra használod az agyad, amire való: feladatmegoldásra.
Mégmás: #40 Nem a srác kúrta el. Őt.
Mégmégmás: #3 Nem, nem kúrtad el. Anyád. A tiedet kicsit, a sajátját nagyon. A tiedet azért kicsit, mert neked rajta kívül is van és lesz életed. Anyádnak meg csak olyan jut, ahol saját magával kell együtt élnie, bármit csinál. Ha ezt egyszer elmondod neki, akkor is bele kell néznie a tükörbe naponta.
Akik mindent megkapnak: segged alá tolt dolgok semmik. Ha megkapnál mindent: szeretetet és törődést kapnál.
Akik azt hiszik semmire se jók: ok nélkül senki se születik. Az kevés, hogy a szüleik mit csináltak, mikor megfogant. Mindenkinek van a világban dolga, feladata, olyan, ami örömet szerez neki és ami által hasznos lehet. Pl. aki webdesignnel foglalkozik: komolyabban ess neki a tanulásának. Ha egyedül csinálod, keress új megoldásokat, hiszen nem lesz senki, aki szokásokra hivatkozva megállíthat! Király lehetsz, ha nem adod fel.