• ShaiHulud
    #922


    direkt elkezdtem most egy new game-t :D szoval ugy van hogy elejen amikor lezuhan a helikopter, ott meg nincs ott a felrobbant torony szar, tehat annak semmi koze a kezdetekhez. a teremben ahol stalin fejszobra van ott van a foldon egy szallagosfelvetel, ahol elmondja barisov, hogy demichev halalaval megszunt a ruszki vezetes bizalma a sziget es az e99 fele, igy felszamoltak a tevekenyseget ott, vagyis ez a mi jelenunk a jatek kezdeten.

    aztan tortenik egy idougras (amiatt hogy egy anomalia vagyunk es nem amiatt, hogy a torony csinal valamit, mert az meg/mar itt reg inaktiv(nem a robbanas miatt)) ekor megmentjuk demichevet, mikozben hozzuk kifele a sajat enunk probal figyelmeztetni minket, hogy ne mentsuk meg, de radol egy rakat gerenda. ezutan megmentjuk megis es az alternativ jovoben/jelenben talaljuk magunkat ujra 2010 ben, ahol mar demichev a gore. ujra ott a szallagosfelvetel kicsit arrebb, ugyanazt a szoveget jatsza azzal akulonbseggel, hogy ebben demichev eletben maradt es mondja hogy milyen jo minden, hogy csomo tamogatas lett meg uj tudosok ozonlottek a szigetre es minden happy.

    aztan kimesz az utcara, ahol egy ujabb szallag szerint, robbanas tortent a toronyban es ettol mutalodtak az emberek es szornyekke valtak. (ez a robbanas amit mi okoztunk mikozben probaltunk kijonni a loopbol)

    tehat a kezdetet mi okoztuk azert, mert visszakerulutnk a multba, valamilyen hatas miatt, illetve mert mi magunk vagyunk az anomalia. ezutan probalkoztunk mar sokmidennel, de nem jott ossze semmi(ezeket a jatekban mi nem eltuk at, mert mi csak azt az adott szalat kovetjuk vegig amikor megoldodik a dolog)