Singularity

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

derdani
Te egy hülye vagy! ezt neked: <#violent><#buck>

davidka003
Végigvittem. Nekem tetszett. Nem olyan rossz ez.
Bár lehetne benne egy olyan opció, hogy 2. végigjátszásra már erõsebb a TMD-nk. Idõgömb volt a kedvencem, sokat használtam. 8/10

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

MR ME
annyit azért sztem nem

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Videón láttad?

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Seth
10 percet játszottál vele ?

PSN ID.: Beegabor

Nagy szar lett ez a játék,9ezret meg meg sem ér.
Szar grafika,tiszta bioshock koppintás az egész
MerlinW
1. Lásd: Imyke
2. Ha a single miatt nem veszed meg, multi miatt se vedd. Ha tetszik a single, a multi még jobban fog. Ez a véleményem. Nem tudom milyen beszámolóra vágysz. Egyik csapat a szörnyekkel másik az emberekkel van és ölik egymást a single-ben látott eszközökkel. Illetve ott a többi szokásos multi mód. Nincs ezen mit tovább ragozni.

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
Azért egy "köszönöm a fáradozásodat" mondatot ki tudtál volna nyögni a "fogad kerítésén" nem?!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Pusztító_78
én privát élmény beszámolókra gondoltam nem vacak video bejátszásokra.
azé ekkora lama nem vaok hogy ne tudjam használni a netet.
MerlinW
Youtube a másik legjobb barátunk

Egyébként kb Bioshock2 Multi + Left 4 Dead Versus. Nem rossz, de nem is maradandó.

[merlinw.org]

Pusztító_78
Skacok
Ha volt valaki olyan elvetemült és kiadott rá lóvét az meséljen nekem egy kicsit a multis részérõl milyen? képekkel ha lehet:)
Köszi
grebber
Értem köszönöm.Továbbítom havernak!

Next PC upgrade: 2022

ezért nem tudok játszani vele a megjelenés óta....
registryben hozzáadtam az általam preferált fov értéket, de sajna nem változott
:(
rettentõen felháborító

fotográfik kolomp edisön :D

Zotya123
Jobbra, de kikapcsoltam az össze grafikai beállítást menüben, így nem fagyott le többet, de eddig a pontig egyszer sem csinálta, biztos volt valami grafikai bug, nem tudom, de tudok tovább játszani szerencsére, köszönöm azért.

screenshot pls.

MerlinW
Hmm... nekem második végigjátszásra is igen jónak tûnt. Pedig én ritkán játszom végig játékot.

[merlinw.org]

MerlinW
Jóöcsém játszik olyannal, maxon van minden. Ahogy néztem nála AA nélkül minden játék jól fut vele. Csak 2xAA felett kezd el izzadni.

[merlinw.org]

TreDoR
Merre fordulsz? Jobbra vagy balra?

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

TreDoR
Szerintem arra gondolt, hogy nem lehet állítani a FOV-ot.

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

Ezt most minek kellett? Nálam szélesvásznon megy képzeld el,és semmit nem kellett állítanom.

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Calver
csak vad tipp, de van egy olyan gyanúm, hogy ennek a játéknak a készítõi igáslovak voltak - legalábbis a szélesvásznú monitoron durván 40°-os látószög a szemellenzõ veszélyesen eltúlzott használatára enged következtetni.
elõször mikor elindítottam, néztem h mi a fene, még egy vert- cucc Unreal 3 engine alatt, ahol elbaszták szélesvásznú támogatást? már vizuálisan el is képzeltem, ahogy pattintott kövekkel leprogramramozták az egészet, tekintve h a widescreen support hiánya 2010-ben finoman szólva erre enged következtetni... de nem. miután végigpörgettem a felbontások között, kénytelen voltam realizálni, h itt bizony a szélesvásznú felbontások támogatásával semmi gond sincs, rendes hor+... szép lassan rá kellett ébrednem, hogy itt bizony ennyi a látószög. tényleg ennyi. és ezt komolyan gondolták.

nabazdmeg.

ó, és természetesen megváltoztatni nem lehet. sehol. mert miért is lehetne, hiszen mindenki annyira szereti a motion sickness-t, a fejfájást, hányingert és az összes vicces dolgot amit az ilyen nevetségesen alacsony látószög emberek igen népes táborában okoz.

zseniális. kedves Raven Software, csak gratulálni tudok nektek - a pocsék Wolfenstein után legalább most sikerült elérnetek, h legújabb mûveteknek negyed óra után még a nyomait is eltüntessem a gépemrõl, csak így tovább! még 1-2 ilyen malõr, és remélhetõleg el is tûntök a játékfejlesztõk napjainkban messze túl népes hordái közül <#eljen> vagy kirúgjátok azt a pár idiótát aki mindenbõl szemetet csinál, és végre magatokhoz is tértek, mert valaha még jó játékokat is csináltatok.

ettõl függetlenül azt hiszem komoly élvezetet lelnék egy olyan mókában, h a készítõket leültetném a remek játékuk elé, és addig nyomatnám velük, amíg alsó hangon epét nem hánynak - hátha megtanulnák az olyan kifinomult és láthatóan számukra érthetetlen fogalmak jelentését, mint "alacsony látószög". <#hawaii>

kár pedig a Singularity-ért, egész jó mókának tûnt elsõ ránézésre...

"The trees move. Do you not see it?"

grebber
Valaki esetleg játszik 4650-es atival??Ha igen milyen beállítások mellett és hogyan fut a játék rajta!

Next PC upgrade: 2022

Zotya123

Sziasztok, idáig jutottam a játékban, hajó után vagyok, itt leugrom, bemegyek a "pókszerû" valamik után, elfordulok, majd lefagy a játék, phsyx-t, dx-t, ati diver-t is frissítettem a legfrissebbre, de ennek mindegy, meghal itt. Találkoztatok ilyennel? xp sp3, 2gb ram, 2.33 c2d, x1950, pedig tetszett eddig a játék :)

MerlinW
Minimum:)

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
Én nyertem:

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

DarkSector
jah beraktam a képet és most szedjem ki? :)

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

MerlinW
Alul ott a háttérkép eltávolítása link:) Egyébként Chrome-ban maga a címsor a google keresõ, nem kell a weboldal hozzá:) Beírod hogy "steam stats" és elsõ helyen találod.

[merlinw.org]

DarkSector
thx nagyon utálom jah...nem vágom annyira :D
amúgy nekem ien szar a gugli....:

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

MerlinW
Még mindig utálod Google-t mi?:)
Itt

[merlinw.org]

Most már van hang,a 763-as hsz.segített.Win 7 em van,XP nél sztereora kell állítani a hangot,valami ilyesmit írnak.

Asus TUF H570, i5 11400, 16 Gb ram, RX570, 1Tb HDD, 250Gb SSD, CTG 550W

DarkSector
huh most hogy emlitetted, ezt a gyüjtögetõsdit hol is van a lista, hogy meik játékokhoz vannak steam acsik?

Frank99
Tényleg?

Akkor felrakatom újra a Steam-mel, lehet tolom újra!
Kösz az infot!

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Rage47
én is nemrég játszottam végig újra az epizódokkal együtt:)
Prince23
MerlinW
Nem eleget:)

HL2: Tök jó, hogy az utóbbi update-el a graf tuning mellett bevezették az achievement rendszert, most van okom megint 1-2x végigjátszani:)

[merlinw.org]

Sokat loptak a Half Life2-bõl

derdani
(nem jobb)<#szomoru2>

MerlinW
Ma is játszottam HL2-vel:)

http://www.youtube.com/v/iSZGhNHOr-A

[merlinw.org]

derdani
Nem csak a grafikára gondolok hanem: mozgás ,rugalmasság stb.
Egyébként nem jobb a halflife-ban ,csak az emlékezet néha megszépíti a dolgokat.

Nekem nem halk, hanem egyáltalán nincs.
Xp-m van, így a #763 hsz-el nem tudok semmit kezdeni.

TreDoR
Utolsó két hozzászólásra: #763

fotográfik kolomp edisön :D

Nálam van csak elég halk.

Asus TUF H570, i5 11400, 16 Gb ram, RX570, 1Tb HDD, 250Gb SSD, CTG 550W

Hiho!

Valamiért semmi hang nincs a játékban.
Találkozott már ilyen problémával valaki?

MerlinW
Létezik ám szex a monitoron túl is. Sõt talán még élvezetesebb is:)

[merlinw.org]

MerlinW
Ha ettõl nem lehet jobbra, akkor csinálják balra.
Ha ennél nem lehet jobbra, akkor az jó dolog. Üdv Magyarországon:)

Egyébként - szerintem - középszerû kidolgozás. Mass Effect-ben de megkockáztatom, hogy HL2-ben is jobbak voltak a nõi karakterek kidolgozása. Persze kinek a pap...

[merlinw.org]

derdani
Jól megvan benne csinálva a csaj(Kathryn).
Ettõl már nem nagyon lehet jobbra csinálni egy karaktert(szerintem).
Ott lehet látni jól , amikor nekidõl az asztalnak a professzor laborjában.

TreDoR
Már aki szereti a sandbox játékokat.

.. hanem a szextõl, bár akkor is kell vér a pucádba :D
Pedig jobb játék a pototype, mert lehet benne fejlõdni és változatos, hatalmas tereken a magamfajta klausztofóbiások jól érzik magukat, úgy mint a Crysisban vagy az Oblivionban. Ennek ellenére a szingulariti is jó játék, csak nem olyan nagymérvû és hosszú mint egy potótájp-szintû game.