Singularity
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bár lehetne benne egy olyan opció, hogy 2. végigjátszásra már erõsebb a TMD-nk. Idõgömb volt a kedvencem, sokat használtam. 8/10
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Szar grafika,tiszta bioshock koppintás az egész
2. Ha a single miatt nem veszed meg, multi miatt se vedd. Ha tetszik a single, a multi még jobban fog. Ez a véleményem. Nem tudom milyen beszámolóra vágysz. Egyik csapat a szörnyekkel másik az emberekkel van és ölik egymást a single-ben látott eszközökkel. Illetve ott a többi szokásos multi mód. Nincs ezen mit tovább ragozni.
[merlinw.org]
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
azé ekkora lama nem vaok hogy ne tudjam használni a netet.
Egyébként kb Bioshock2 Multi + Left 4 Dead Versus. Nem rossz, de nem is maradandó.
[merlinw.org]
Ha volt valaki olyan elvetemült és kiadott rá lóvét az meséljen nekem egy kicsit a multis részérõl milyen? képekkel ha lehet:)
Köszi
registryben hozzáadtam az általam preferált fov értéket, de sajna nem változott
:(
rettentõen felháborító
fotográfik kolomp edisön :D
[merlinw.org]
[merlinw.org]
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
elõször mikor elindítottam, néztem h mi a fene, még egy vert- cucc Unreal 3 engine alatt, ahol elbaszták szélesvásznú támogatást? már vizuálisan el is képzeltem, ahogy pattintott kövekkel leprogramramozták az egészet, tekintve h a widescreen support hiánya 2010-ben finoman szólva erre enged következtetni... de nem. miután végigpörgettem a felbontások között, kénytelen voltam realizálni, h itt bizony a szélesvásznú felbontások támogatásával semmi gond sincs, rendes hor+... szép lassan rá kellett ébrednem, hogy itt bizony ennyi a látószög. tényleg ennyi. és ezt komolyan gondolták.
nabazdmeg.
ó, és természetesen megváltoztatni nem lehet. sehol. mert miért is lehetne, hiszen mindenki annyira szereti a motion sickness-t, a fejfájást, hányingert és az összes vicces dolgot amit az ilyen nevetségesen alacsony látószög emberek igen népes táborában okoz.
zseniális. kedves Raven Software, csak gratulálni tudok nektek - a pocsék Wolfenstein után legalább most sikerült elérnetek, h legújabb mûveteknek negyed óra után még a nyomait is eltüntessem a gépemrõl, csak így tovább! még 1-2 ilyen malõr, és remélhetõleg el is tûntök a játékfejlesztõk napjainkban messze túl népes hordái közül <#eljen>#eljen> vagy kirúgjátok azt a pár idiótát aki mindenbõl szemetet csinál, és végre magatokhoz is tértek, mert valaha még jó játékokat is csináltatok.
ettõl függetlenül azt hiszem komoly élvezetet lelnék egy olyan mókában, h a készítõket leültetném a remek játékuk elé, és addig nyomatnám velük, amíg alsó hangon epét nem hánynak - hátha megtanulnák az olyan kifinomult és láthatóan számukra érthetetlen fogalmak jelentését, mint "alacsony látószög". <#hawaii>#hawaii>
kár pedig a Singularity-ért, egész jó mókának tûnt elsõ ránézésre...
"The trees move. Do you not see it?"
Next PC upgrade: 2022
Sziasztok, idáig jutottam a játékban, hajó után vagyok, itt leugrom, bemegyek a "pókszerû" valamik után, elfordulok, majd lefagy a játék, phsyx-t, dx-t, ati diver-t is frissítettem a legfrissebbre, de ennek mindegy, meghal itt. Találkoztatok ilyennel? xp sp3, 2gb ram, 2.33 c2d, x1950, pedig tetszett eddig a játék :)
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
[merlinw.org]
amúgy nekem ien szar a gugli....:

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Asus TUF H570, i5 11400, 16 Gb ram, RX570, 1Tb HDD, 250Gb SSD, CTG 550W
Akkor felrakatom újra a Steam-mel, lehet tolom újra!
Kösz az infot!
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
HL2: Tök jó, hogy az utóbbi update-el a graf tuning mellett bevezették az achievement rendszert, most van okom megint 1-2x végigjátszani:)
[merlinw.org]
Egyébként nem jobb a halflife-ban ,csak az emlékezet néha megszépíti a dolgokat.
Xp-m van, így a #763 hsz-el nem tudok semmit kezdeni.
Asus TUF H570, i5 11400, 16 Gb ram, RX570, 1Tb HDD, 250Gb SSD, CTG 550W
Valamiért semmi hang nincs a játékban.
Találkozott már ilyen problémával valaki?
Ha ennél nem lehet jobbra, akkor az jó dolog. Üdv Magyarországon:)
Egyébként - szerintem - középszerû kidolgozás. Mass Effect-ben de megkockáztatom, hogy HL2-ben is jobbak voltak a nõi karakterek kidolgozása. Persze kinek a pap...
[merlinw.org]
Ettõl már nem nagyon lehet jobbra csinálni egy karaktert(szerintem).
Ott lehet látni jól , amikor nekidõl az asztalnak a professzor laborjában.