• ShaiHulud
    #912
    hat ugye adva van az eredeti allapot, aminel ha jol emlekszem sztalin vagy lenin szobor volt. ekkro tortenik a fohossel egy idougras (mert a fohos egy anomalia) es visszakerul a multba, ahol megmenti demichevet. innentol demichev szobra lesz ott, mert o valik a bossa, ezt a storyt ismerjuk, mert ezt jatszuk aztan vegig.

    na de, mint elmondtak a vegen, mar a letezo osszes lehetoseget elprobaltak/tuk (mielott a mi jatekunk elkezdodott volna), de nem segitett semmi.

    nezzuk mi tortenik ha a multba visszamenve megoljuk demichevet, akit eppen mi magunk mentunk ki a tuzbol. az tortenik hogy MEGHAL, mintha a tuzben meghalt volna, ergo nem tortenik semmi es siman folytatodott volna a timeline stalinos szoborral egyutt egeszen 2010 ig ahol mi magunk UJRA odaerunk es kimentjuk a tuzbol. tehat egy loopba kerulunk (ill mar eleve abban voltunk amikor a jatekot jatszuk, ezert voltak a feljegyzesek a falakon, meg a mir szervezet) a vegen jon ra barisov hogy az anomalia mi magunk vagyunk, amikor a multba visszakerultunk, ezert kell megolni a multba ugro enunket. igy elvileg megszunt az anomalia es kikerulunk az ordogi korbol.

    az hogy ezutan miert nem a sztalinos/lenines szobor fogad minket, hanem barisov szobra azt nem tudom, de lehet az mar azert mert barisov ugyeskedett valamit ;)