• Calver
    csak vad tipp, de van egy olyan gyanúm, hogy ennek a játéknak a készítői igáslovak voltak - legalábbis a szélesvásznú monitoron durván 40°-os látószög a szemellenző veszélyesen eltúlzott használatára enged következtetni.
    először mikor elindítottam, néztem h mi a fene, még egy vert- cucc Unreal 3 engine alatt, ahol elbaszták szélesvásznú támogatást? már vizuálisan el is képzeltem, ahogy pattintott kövekkel leprogramramozták az egészet, tekintve h a widescreen support hiánya 2010-ben finoman szólva erre enged következtetni... de nem. miután végigpörgettem a felbontások között, kénytelen voltam realizálni, h itt bizony a szélesvásznú felbontások támogatásával semmi gond sincs, rendes hor+... szép lassan rá kellett ébrednem, hogy itt bizony ennyi a látószög. tényleg ennyi. és ezt komolyan gondolták.

nabazdmeg.

ó, és természetesen megváltoztatni nem lehet. sehol. mert miért is lehetne, hiszen mindenki annyira szereti a motion sickness-t, a fejfájást, hányingert és az összes vicces dolgot amit az ilyen nevetségesen alacsony látószög emberek igen népes táborában okoz.

zseniális. kedves Raven Software, csak gratulálni tudok nektek - a pocsék Wolfenstein után legalább most sikerült elérnetek, h legújabb műveteknek negyed óra után még a nyomait is eltüntessem a gépemről, csak így tovább! még 1-2 ilyen malőr, és remélhetőleg el is tűntök a játékfejlesztők napjainkban messze túl népes hordái közül vagy kirúgjátok azt a pár idiótát aki mindenből szemetet csinál, és végre magatokhoz is tértek, mert valaha még jó játékokat is csináltatok.

ettől függetlenül azt hiszem komoly élvezetet lelnék egy olyan mókában, h a készítőket leültetném a remek játékuk elé, és addig nyomatnám velük, amíg alsó hangon epét nem hánynak - hátha megtanulnák az olyan kifinomult és láthatóan számukra érthetetlen fogalmak jelentését, mint "alacsony látószög".

kár pedig a Singularity-ért, egész jó mókának tűnt első ránézésre...