Singularity

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ruffirant
am azt lehet ki kellene valahova írni ohgy a fejlesztéseket fel kell szerelni és csak akkor mûködik😛 én is a végén jöttem erre rá :S😄

it egy jó kis spoiler volt...de észrevették

Nállam akkor csinált ilyet, amikor elment a netem. Hogy a kettõnek mi köze van egymáshoz azt nem tudom, de amikor a net visszajött, megszüntek a fagyások.

Shep
A végére értem és a történet az ami tényleg jó lett a többi olyan láttunk már jobbat is kategória. Összességében egy tisztességes iparos munka, de pl. a fejlesztgetéseknek szinte semmi értelme nem volt, a játék felétõl nem is foglalkoztam vele. A végén az a 3 választási lehetõség valahogy kevés ahhoz, hogy az ember idõrõl idõre újra elõvegye (persze a fene tudja). Amit viszont nem értek ,hogy az öreg prof lõtte magát valamivel ,vagy hogy volt olyan virgonc durván 90 évesen is, mert mikor találkoztunk vele akkor is volt már vagy 40 utána meg az a +5x év azért nem kevés, na mindegy.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

ruffirant
prototype

én is játszottam vele pár órát de sztem se volt túl nagy szám az a játék :/ mindig ugyan az volt....

Ez a hiba már a játék telepítése óta megvan, még a pool értékének megváltoztatása elõttrõl.

TreDoR
Nálam mondjuk egyik végigjátszásnál sem csinált ilyet.

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

lehet nem veletlenul volt a textura streameleshez olyan alacsony a pool 😄

Nekem a játék szabályos idõközönként lefagy kb. 3 másodpercre, majd megy tovább normálisan. Nem tudja valaki, hogy mi lehet a probléma. Grafikus-, hangkártya driverbõl a legújabbak vannak feltelepítve.

MerlinW
Nem a vértõl lesz jó egy játék😊

[merlinw.org]

FSpofon
pedig volt benne vér rendesen

Arab money

MerlinW
(még mindig Prototype a téma)

Én egy szóval sem mondtam, hogy a játék hibája. 5-10 perc után éreztem, hogy nem szívesen játszom vele. Történet, karakterek, látványvilág, nem jött be. Ennyi szerintem untig elég.

[merlinw.org]

mi nem tetszett rajta? foleg ugy hogy 5 percet se jatszottatok vele lol

Rage47
<#eljen>
prototype rohadt jo jatek volt. csak glideolni kell megtanulnotok aztan uberseg.

Nem baj azért kipróbálom. De kössz ezt a sok jó véleményt.😄

MerlinW
Prototype-ot én is reflexbõl töröltem😊

[merlinw.org]

Ohh.ilyen sokat.néztem videókat mindenhol azt mondják hogy jó, õõõõõõ kivéve azokat az oldalakat ahol a játékot lehúzzák😄

DarkSector
jah 1x 5percet, abból 4 perc a bevezetõ videó és 1perc falonfutás az is sok volt.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Akkor is lehet hogy lesz folytatás.Vagy tudtok vmi konkrétat?

Prototype-al játszottatok?

TreDoR
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Valami olyasmit ír a füzetbe, hogy segíteni kell Renko-nak. Ez a füzet szerepel abban a videóban, amit a csaj a laptopon megmutat

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

TreDoR
Új játékoknál nem szokás a fõbb eseményeket kitárgyalni spoiler nélkül, mert igen, lehet, hogy valaki még nem vitte végig (fõleg, hogy 2 napos gamerõl van szó)

Arcor
peace, egy gyenge csütörtök esti poén volt
Egyébként szerintem az is nyugodtan kifejtheti a véleményét a játékról aki még csak a közepén jár, vagy járhat ide kérdezni ha már végképp elakadt. Nekik nem biztos hogy jóak a lelõtt poénok.

Fool me once, shame on you. Fool me twice, I put you in the ground.

Magyarítás mikorra várható?Aki tud efelõl valamit írjon pls.

Én úgy láttam, hogy bemegy 1 szobába 1955-be elõvesz 1 tollat és felírja a nevedet kérdõjelekkel.Én azt következtettem ki belõle, hogy bosszút akar állni rajtad amiért ott hagytad a hajón.és ez így reményt adott hátha lesz SINGULARITY 2.(mivel a játék nagyon bejött)<#vigyor3><#vigyor3><#vigyor3>

derdani
Levagy szarva idióta!!!!!!!!!!!!!!!! És más is .
Aki nem játszotta végig a játékot az mi a fa**nak nézegeti ezt az oldalt!?

Arcor
Egy világ dõlt most össze bennem 😄

Arcor
Akkor bazdmeg -.-

ruffirant
am ha valaki azt leírná megköszönném én is😛 így nyárra elég gyér az angol tudásom😛 de csak spoilerbe 😛

DarkSector
spoilerez bazzeg.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

derdani
A végén mit keresett Kathryn hajón és mi volt rajta az a nagy sérülés ,aztán mit írt a könyvbe ?<#conf>

http://www.youtube.com/watch?v=VdWxZy8NlBs

na itt a lost-os easteregg.

TreDoR
Végigvittem még 2x. <#idiota> Mindig találtam új "rejtett szobákat", bár az egyikbe még utoljára sem tudtam bemenni. Ezek a killenként TMD energiát és HP-t töltõ képességek így, hogy mûködnek egyész jók. Fõleg az utóbbi, miután megvan már sokkal ritkábban kell medikitet használni.

Agy Halott
Pontosan en is ezt hittem, hogy automatice minden. Mar lenyegtelen mert egyszer vegig vittem es kesz. Koszi az infot.
hát az elején a kötélcsomó szépen össze van mosva azért...meg a hullák se jönnek be, viszont a Sztálin szobor, a diavetítõ meg a szörnyek, fegyverek jól meg lettek csinálva

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Shep
Játszogattam már én is egy kicsit a játékkal és sajnos elég vegyes érzelmeim vannak, vannak a játéknak nagyon jó pillanatai, de sajnos több a középszerû rész. A történet eddig tetszik, a játékmenet is van ahol jó, van ahol nem annyira. A textúrák viszont sok helyen gyalázatosan festenek (nem a betöltési hibára gondolok).

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

köszönet
SötétBarom
LoL, majd ha végignyomtad, próbáld ki a Dead Space-t. Garantálom, hogy tetszeni fog <#idiota>

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

várjál, nagyon az elején vagyok...tudod ilyen game-el még nem játszottam ahol síri csend van és egyszercsak egy ebédlõbõl rámugrik egy Alien vagy mi, basszus a szívem megállt😄😄 hangulat, meg a helyszínek nagyon ott vannak az elején romos környezet, ezek az idõbeli visszaemlékezések nagyon látványosak...kíváncsi leszek a további helyekre, ellenfelekre akár társakra

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

IMYke2.0.0.0
"Pókokat" legyalulod simán a TMD-ed "lökésével". Gond egy szál se.
De nekik is mehet a Deadlock, meg a ratattatata...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Sir Quno Jedi
Pók az kell bele, mert így lányok nem tolják! 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

úristen ne már még pókok is vannak benne?😄 meddig kell még ilyen szörnyeket ölni benne? utálom mikor váratlanul rám ugranak...Gears of warba az volt a jó, hogy ott számíthatott rá az ember, mert az TPS game volt, de ez nagyon durva😄

Frank99
Nem, mert nem vettem meg, így már nem lenne hozzá képem :-))

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

IMYke2.0.0.0
Half Life 2-nek is ilyen volt a vége: a Gravity Gunnal lehetett barmolódni a végén...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Seth
Akkor már úgyis ott a vége, kicsit lehet tombolni 😊

PSN ID.: Beegabor

Evin
A végén már azért túl nagy könnyítés, hogy
az utolsó TMD fejlesztés utána nem fogyaszt semmi E99 energiát
.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

ruffirant
köszi am elötte próbáltam azzal is és nem csinált semmit...betudom ezt is a játék furcsaságai közé.am sztem egy egész jó játék lett.a végét jól megcsinálták

IMYke2.0.0.0
Singularity gyorstalpaló

Az akadályok, ellenség, kapuk, stb. legyõzésére használd a Time Manipulating Device képességeit:
- ládák "összenyomorítása" majd ajtó/rács alá beemelése után annak "helyreállítása"
- "Deadlock" (idõgömb) rálövés a gyorsan/lassan mozgó ellenségre, ajtóra, ventilátorra.

A laboratóriumban: Deadlock az ajtóra, majd kar meghúzás és átslisszolás.

A leszakadt gyilokjárós résznél: át a vízen a "sarokba", ahol meghúzod a konzolon a kart - víz leengedve. Odamész a ládához, és lelövöd a láncos lakatot róla. Visszamész a konzolhoz, és meghúzod megint a kart - víz visszatöltõdik, miközben mint a szél úgy rohansz vissza a ládához és felugrasz rá... így feljutsz az elérhetetlennek tûnõ gyilokjáróra.

MerlinW
Deadlock...

100x le lett írva, olvass vissza.

[merlinw.org]

TreDoR
Ugyanúgy kell megállítani mint a ventillátorokat, rálõsz egy deadlockot mikor fent van.