1132
-
martongl #892 felraktam róla, de nem segített :( -
ShaiHulud #891 tip 2:rakd fel a jatekhoz adott directxet. -
martongl #890 csak a rendszerhangok van játék közbe és az maxon / pl. most windows media player és firefox, tehát nem az van hogy semmit nem mutat, csak a singularityt nem/ -
ShaiHulud #889 gorgess jobbra? -
martongl #888 a szokásos problémám van a játékkal nincs hang win 7 alatt
utána néztem fórumokon azt tanácsolták hogy hang-keverőben vegyen feljebb a singularity hangját . De nálam a keverő észre sem veszi hogy el van indítva. ötletek? -
#887 Oké,köszönöm,igen,megtehettem volna,hogy egy kicsit visszaolvasok,de így is köszönöm!Működik minden! -
#886 Írd be alul a keresőbe: textura -
#885 Fejlesztők elszúrták.
Megoldás lehet (ha nem te akarod átírni HEX-ben a szükséges dolgokat):
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!http://m0002.gamecopyworld.com/games/pc_singularity.shtml#Singularity%20v1.0%20[MULTI4]%20No-DVD/Texture%20Streaming%20Fixed%20Files - letöltöd, jó lesz -
#884 Textúra betöltődési hiba: #754 -
#883 Sziasztok!
Miért van az,hogy a textúrák 50%-ak olyan,mintha rá lenne hányva?Egyszerűen,abszolút kidolgozatlan,mintha,minimum grafon lenne,de pedig mindent amit lehetett,maxra állítottam.
HD 5850-em van és egy jó régi driverrel megy,mert nem tudom újrainstallálni...de ez egy másik történet!Mindegy.
Szóval,ötlet? -
#882 Te egy hülye vagy! ezt neked: -
#881 Végigvittem. Nekem tetszett. Nem olyan rossz ez.
Bár lehetne benne egy olyan opció, hogy 2. végigjátszásra már erősebb a TMD-nk. Időgömb volt a kedvencem, sokat használtam. 8/10 -
#880 annyit azért sztem nem -
Ironman2 #879 Videón láttad? -
#878 10 percet játszottál vele ? -
Novotsik #877 Nagy szar lett ez a játék,9ezret meg meg sem ér.
Szar grafika,tiszta bioshock koppintás az egész -
#876 1. Lásd: Imyke
2. Ha a single miatt nem veszed meg, multi miatt se vedd. Ha tetszik a single, a multi még jobban fog. Ez a véleményem. Nem tudom milyen beszámolóra vágysz. Egyik csapat a szörnyekkel másik az emberekkel van és ölik egymást a single-ben látott eszközökkel. Illetve ott a többi szokásos multi mód. Nincs ezen mit tovább ragozni. -
#875 Azért egy "köszönöm a fáradozásodat" mondatot ki tudtál volna nyögni a "fogad kerítésén" nem?!
-
#874 én privát élmény beszámolókra gondoltam nem vacak video bejátszásokra.
azé ekkora lama nem vaok hogy ne tudjam használni a netet.
-
#873 Youtube a másik legjobb barátunk
Egyébként kb Bioshock2 Multi + Left 4 Dead Versus. Nem rossz, de nem is maradandó. -
#872 Skacok
Ha volt valaki olyan elvetemült és kiadott rá lóvét az meséljen nekem egy kicsit a multis részéről milyen? képekkel ha lehet:)
Köszi
-
#871 Értem köszönöm.Továbbítom havernak! -
rumkola #870 ezért nem tudok játszani vele a megjelenés óta....
registryben hozzáadtam az általam preferált fov értéket, de sajna nem változott
:(
rettentően felháborító -
#869 Jobbra, de kikapcsoltam az össze grafikai beállítást menüben, így nem fagyott le többet, de eddig a pontig egyszer sem csinálta, biztos volt valami grafikai bug, nem tudom, de tudok tovább játszani szerencsére, köszönöm azért. -
ShaiHulud #868 screenshot pls. -
#867 Hmm... nekem második végigjátszásra is igen jónak tűnt. Pedig én ritkán játszom végig játékot. -
#866 Jóöcsém játszik olyannal, maxon van minden. Ahogy néztem nála AA nélkül minden játék jól fut vele. Csak 2xAA felett kezd el izzadni. -
#865 Merre fordulsz? Jobbra vagy balra? -
#864 Szerintem arra gondolt, hogy nem lehet állítani a FOV-ot. -
Ironman2 #863 Ezt most minek kellett? Nálam szélesvásznon megy képzeld el,és semmit nem kellett állítanom. -
#862 csak vad tipp, de van egy olyan gyanúm, hogy ennek a játéknak a készítői igáslovak voltak - legalábbis a szélesvásznú monitoron durván 40°-os látószög a szemellenző veszélyesen eltúlzott használatára enged következtetni.
először mikor elindítottam, néztem h mi a fene, még egy vert- cucc Unreal 3 engine alatt, ahol elbaszták szélesvásznú támogatást? már vizuálisan el is képzeltem, ahogy pattintott kövekkel leprogramramozták az egészet, tekintve h a widescreen support hiánya 2010-ben finoman szólva erre enged következtetni... de nem. miután végigpörgettem a felbontások között, kénytelen voltam realizálni, h itt bizony a szélesvásznú felbontások támogatásával semmi gond sincs, rendes hor+... szép lassan rá kellett ébrednem, hogy itt bizony ennyi a látószög. tényleg ennyi. és ezt komolyan gondolták.
nabazdmeg.
ó, és természetesen megváltoztatni nem lehet. sehol. mert miért is lehetne, hiszen mindenki annyira szereti a motion sickness-t, a fejfájást, hányingert és az összes vicces dolgot amit az ilyen nevetségesen alacsony látószög emberek igen népes táborában okoz.
zseniális. kedves Raven Software, csak gratulálni tudok nektek - a pocsék Wolfenstein után legalább most sikerült elérnetek, h legújabb műveteknek negyed óra után még a nyomait is eltüntessem a gépemről, csak így tovább! még 1-2 ilyen malőr, és remélhetőleg el is tűntök a játékfejlesztők napjainkban messze túl népes hordái közül vagy kirúgjátok azt a pár idiótát aki mindenből szemetet csinál, és végre magatokhoz is tértek, mert valaha még jó játékokat is csináltatok.
ettől függetlenül azt hiszem komoly élvezetet lelnék egy olyan mókában, h a készítőket leültetném a remek játékuk elé, és addig nyomatnám velük, amíg alsó hangon epét nem hánynak - hátha megtanulnák az olyan kifinomult és láthatóan számukra érthetetlen fogalmak jelentését, mint "alacsony látószög".
kár pedig a Singularity-ért, egész jó mókának tűnt első ránézésre... -
#861 Valaki esetleg játszik 4650-es atival??Ha igen milyen beállítások mellett és hogyan fut a játék rajta! -
Sziasztok, idáig jutottam a játékban, hajó után vagyok, itt leugrom, bemegyek a "pókszerű" valamik után, elfordulok, majd lefagy a játék, phsyx-t, dx-t, ati diver-t is frissítettem a legfrissebbre, de ennek mindegy, meghal itt. Találkoztatok ilyennel? xp sp3, 2gb ram, 2.33 c2d, x1950, pedig tetszett eddig a játék :) -
#859 Minimum:) -
#858 Én nyertem:
-
#857 jah beraktam a képet és most szedjem ki? :) -
#856 Alul ott a háttérkép eltávolítása link:) Egyébként Chrome-ban maga a címsor a google kereső, nem kell a weboldal hozzá:) Beírod hogy "steam stats" és első helyen találod. -
#855 thx nagyon utálom jah...nem vágom annyira :D
amúgy nekem ien szar a gugli....:
-
#854 Még mindig utálod Google-t mi?:)
Itt -
mans #853 Most már van hang,a 763-as hsz.segített.Win 7 em van,XP nél sztereora kell állítani a hangot,valami ilyesmit írnak.