Singularity
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
it egy jó kis spoiler volt...de észrevették
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
én is játszottam vele pár órát de sztem se volt túl nagy szám az a játék :/ mindig ugyan az volt....
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
Én egy szóval sem mondtam, hogy a játék hibája. 5-10 perc után éreztem, hogy nem szívesen játszom vele. Történet, karakterek, látványvilág, nem jött be. Ennyi szerintem untig elég.
[merlinw.org]
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
Egyébként szerintem az is nyugodtan kifejtheti a véleményét a játékról aki még csak a közepén jár, vagy járhat ide kérdezni ha már végképp elakadt. Nekik nem biztos hogy jóak a lelõtt poénok.
Fool me once, shame on you. Fool me twice, I put you in the ground.
Aki nem játszotta végig a játékot az mi a fa**nak nézegeti ezt az oldalt!?
Fool me once, shame on you. Fool me twice, I put you in the ground.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
De nekik is mehet a Deadlock, meg a ratattatata...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Az akadályok, ellenség, kapuk, stb. legyõzésére használd a Time Manipulating Device
- ládák "összenyomorítása" majd ajtó/rács alá beemelése után annak "helyreállítása"
- "Deadlock" (idõgömb) rálövés a gyorsan/lassan mozgó ellenségre, ajtóra, ventilátorra.
A laboratóriumban: Deadlock az ajtóra, majd kar meghúzás és átslisszolás.
A leszakadt gyilokjárós résznél: át a vízen a "sarokba", ahol meghúzod a konzolon a kart - víz leengedve. Odamész a ládához, és lelövöd a láncos lakatot róla. Visszamész a konzolhoz, és meghúzod megint a kart - víz visszatöltõdik, miközben mint a szél úgy rohansz vissza a ládához és felugrasz rá... így feljutsz az elérhetetlennek tûnõ gyilokjáróra.