"Csak azért tudjátok sztárolni ezt a szánalmat, mert nem toltátok a System Shock 2-t. Minden idők legnagyszerűbb fps-e.
Kb dvdmaniac hozzászólásával értek egyet. Rettenetesen gagyi a hangulat, groteszk az egész történet, szűk terek, a fénytelenség inkább zavaró, mint ijesztő. A fegyverekről nem is beszélve. "
"Nem vagyok nagy játékos de BS1-et anno megnéztem.. nem tudom de engemet se fogott meg.. nem estem hanyatt a grafikától sem, láttunk már jobbat is, történet is egy szimpla túlélő horror.. semmi új nem volt benne.. Ez meg ugyan olyan lehet fejlesztett graffal.. ez olyan mint anno a F.E.A.R. volt.. valaki összeszarta magát rajta én meg picit játszottam vele és lejött hogy ennek annyi köze van a horrorhoz mint Uwe Boll- nak az Oscar díjhoz.. Én elsőt nem tartottam mérföldkőnek.. nem is volt az..
Ja környezet. nagyrészt zárt térben játszódik és ilyet tonnaszám láttunk már... maximum a régi 60-as évekbeli stílus volt új..retro.. az meg hogy tenger alatti helyszínen játszódik, hát Istenem.. ilyet is láttunk már régebben is"