11549551111224877855.jpg
  • saxicola
    Lehet, hogy a Gejzír csapdát nem csak árammal, hanem bármi mással is lehet kombinálni. Nem hiszem, hogy az általad írt fagyasztásos kombináció ne jutott volna eszükbe a fejlesztőknek. Ez a nyársalós dolog viszont nagyon jó, nem hiszem, hogy bárki gondolt volna ilyenre. Elismerésem.

"Nézve a videókat kiderül, hogy ott van a sisak, csak a kameranézet direkt úgy van beállítva, hogy ne korlátozzon a látásban. De pl mikor beömlik a víz (ekkor elő is jön) vagy amikor püföl a Big Sister és imbolyog a játékos feje, akkor felvillan a sisak sarka."

Én továbbra is tartom a véleményem: a sisaknak végig látszania kellene. Az valóságosabb lenne. Elvégre ez egy FPS, tehát első személyben kellene látnunk a dolgokat.

"Igaz, hogy ezt már hónapokkal ezelőtt írtad, de én csak most olvastam. Figy, a gyorsaságra én azt mondom: AZ első részben annyi Big Daddyvel harcoltál, hogy tudhatnád, amikor bevörösödik a fény, akkor nincs megállás, úgy repked feléd, meg darál az az istentelen monstrum, hogy alig lehet elevickélni előle. Azt hiszem ez nem bontja meg a Bishock világát. Éppen így működtek a Big Daddyk harc közben."

Ebben igazat kell adnom neked. De én azt vártam volna, hogyha egy lomha Big Daddy-vel vagyunk, akkor a játék kevésbé lesz pörgős. A játékvideókon vizsont egy nagyon gyors, hentelős folytatást látunk. Remélem, azért bőven lesznek nyugisabb részek is. Én nem akarok olyan gyors tempójú játékot kapni a pénzemért, mint a CoD 6. Kellenek a lassúbb részek is.