11549551111224877855.jpg
  • Optimus Prime
    Megoldottam a problémát, az XP hotfixet kellett rácsalnom a gépre.
    Nem bírtam ki, most fejeztem be a single részét, igaz hardon, de jó 10 óra a Steam szerint (kb. 1 órát játszottam az MP-vel).
    Nem értem miért szidták, van olyan jó, mint az 1. Csak nem tudja azt a varázst adni, mint a játék elsőre tette - ezt nem is lehet, na jó talán a T2-nek ment.
    A grafika tényleg nem csúcs, de nem is rosszabb, de a lényeg nálam full grafon simán fut. Tetszik a két kezes fegyver-plazmid használat, bár sokszor kevertem a gombokat. A plazmid használati, bővítési lehetőség már kegyetlen, ahogy a fegyverek is. De még így is sokszor esélytelen, a Big Sister nagyon erős.
    A sztori is tetszik, több ponton van benne csavar, ami meglepett. Még az első után is, pedig azt hittem nem tud újat hozni. Bár a plazmid-emlék dolog már-már túl lőtt a célon, már nagyon elrugaszkodtak ezzel a készítők. Érdekes volt egy Little Sister szemeivel látni, fura és ijesztő. Ahogy az is, hogy beszélnek a kinti/felszíni világról, amiben mi élünk.
    Összességében sikerült egy majdnem olyan jó játékot összehozni, mint az első. A multi és egyéb kiegészítők már csak bónusz. Kíváncs leszek az Infinite-re.