1689
11549551111224877855.jpg
  • Mastigias
    Az összes Bio2 DLC féláron kapható! (: A Minerva's Den "csak" 1300 Ft, erre tessék -> BioShock 2 DLC akció
  • Mastigias
    A BioShock első és második része is mindössze 4,99€ a Steam-en, de csak november 1-ig! Siessetek! (:
  • mester1987
    Jó semmi, látom nincs az 1.5-ösben a 2 DLC, azt hittem, hogy az megnyitja

Esetlg egy működő DLC pack se jött ki, nem tudja valaki?

THX!
  • mester1987
    Warez verzióra nem tudtok működést a 2 DLC-re???

Hálás köszönet előre is!
  • Mastigias
    Üdvözlet minden kedves BioShock-rajongótársnak! Mastigias vagyok, a "Nem" Hivatalos Magyar Rajongói Oldal, a BioShock Centrum főszerkesztője. Örömünkre szolgálna, ha ellátogatnátok oldalunkra, olvasgatnátok a híreket, érdekességeket, esetleg kommentelnétek is (sajnos csak GS reg-gel lehet...). Várunk mindenkit! (:

Üdvözlettel:
    Mastigias
  • Optimus Prime
    Azt hiszem véglegesen csökkent a DLC-k ára, sajna a Minerva's Den-é maradt:
    BioShock 2 DLC Marketplace
  • lagos01
    Segített,kösz.
  • Atkamon
    Nekem is volt egy ilyen bugom, asszem nekem megoldotta, ha elölről kezdtem Dionysus parkot.
  • lagos01
    Sziasztok.

Az mitöl lehet hogy minden jó de amint bementem a dionysus parkban nem tudok plazmidot váltani és használni sem?
  • Optimus Prime
    Totál halott, de én csináltam egy Steam groupot BS2 MP játékosoknak, pár ember össze is gyűlt. Próbálok meccseket szervezni, hogy a többi játék módot is kipróbáljuk.

És GMG-n épp akciós a játék.
  • Fpocok
    Milve a multi P2P, és amúgy sem valami nagy szám... szerintem a többi módot nem játssza senki.
  • kishandris
    Sziasztok!
    Nekem van egy olyan problémám hogy a bioshock 2 multiplayerben csak a civil war-ba talál playereket a többibe meg nem talál.
  • mooo
  • Evin
    Akiknek 1.4-es verziónál frissebb a játék, és magyarul akarnak vagy fognak játszani az egyjátékos résszel:

Most csinálom a javítást, ami következőt fogja tartalmazni:
    - Bio2 alapjáték fordításának javítása (lefordítatlan szövegek, elírások stb.)
    - v1.5 új szövegei (emiatt nem jelennek meg jól a most elérhető magyar szövegek)
    - Minerva's Den, The Protector Trial fordítása.

Ezek PC-re és Xbox360-ra lesznek. Ha ismer vki olyat, aki be tudja ezeket a kiegeket szerezni és tesztelni PS3-on, az szóljon, és akkor azt is megoldjuk.
  • Evin
    Az megeshet.
  • Optimus Prime
    Steamen most akciós a játék, este hétig csak 5 euró!

Bár kihalt a fórum, de vagy 1 hete a GFWL azzal jön, hogy adjam meg az accountom adatait és a CD key. Az zavar, hogy GFWL aktováció csak 10-15 van? Pedig nem lépek ki, nem használom más felhasználói fiókból, arra is gondoltam, hogy a minap talán a Lemezkarbantartó törölt valamit.
  • Bhalage
    nekem még sohasem lépett ki semmilyen okból :o (ua op.r.)
  • Optimus Prime
    BioShock 2 Multiplayer Club
    Egy Steames BS2 multi csoport. Tudom, hogy kihalt és szinte senki nem játszik, de az a pár játékos hátha megtalálja egymást.
  • saxicola
    Tisztelettel aJánlom figyelmetekbe BioShock játékok rajongói oldalamat! Kérlek vessetek rá egy pillantást és mondjátok el véleményeteket az üzenőfalon vagy e-mailben!

BioShock Fan Site - I chose... Rapture!

www.bioshock.gportal.hu

Ha tetszik az oldal (és szeretnél nyerni egy eredeti BioShock 2-őt) kövess minket Facebook-on is: http://www.facebook.com/pages/BioShock-Fan-Site/214195435278043?sk=wall&filter=2

Köszönöm! Szép napot! :)
  • kr1szmester
    Nekem az lenne a bajom, hogy win7 x64en kilép állandóan, hogy a bioshock2.exe megállt(has stopped working) a menübe se tudok belépni kb. kitöröltem mindent a dokumentumok/bioshock2/savegames-ből. nemtudom még mikell neki...
  • wass12
    Az új DLC-t valaki már letöltötte?
  • lolSL
    ugy hallottam te már elmentél wowozni
  • Kongy
    Ha akartok velem multizni, akkor: Persian0077 LIVE accot vegyéek be a barátok közé.
  • mooo
    Így már elindul,köszi!!!
  • lolSL
    ha hangkártyád van tiltsd le és használd helyette az alaplapit
  • mooo
    Hali!
    Valaki megtudná mondani,hogy mi a baja a steames változatnak,hogy nem akar elindulni?
  • Optimus Prime
    Megoldottam a problémát, az XP hotfixet kellett rácsalnom a gépre.
    Nem bírtam ki, most fejeztem be a single részét, igaz hardon, de jó 10 óra a Steam szerint (kb. 1 órát játszottam az MP-vel).
    Nem értem miért szidták, van olyan jó, mint az 1. Csak nem tudja azt a varázst adni, mint a játék elsőre tette - ezt nem is lehet, na jó talán a T2-nek ment.
    A grafika tényleg nem csúcs, de nem is rosszabb, de a lényeg nálam full grafon simán fut. Tetszik a két kezes fegyver-plazmid használat, bár sokszor kevertem a gombokat. A plazmid használati, bővítési lehetőség már kegyetlen, ahogy a fegyverek is. De még így is sokszor esélytelen, a Big Sister nagyon erős.
    A sztori is tetszik, több ponton van benne csavar, ami meglepett. Még az első után is, pedig azt hittem nem tud újat hozni. Bár a plazmid-emlék dolog már-már túl lőtt a célon, már nagyon elrugaszkodtak ezzel a készítők. Érdekes volt egy Little Sister szemeivel látni, fura és ijesztő. Ahogy az is, hogy beszélnek a kinti/felszíni világról, amiben mi élünk.
    Összességében sikerült egy majdnem olyan jó játékot összehozni, mint az első. A multi és egyéb kiegészítők már csak bónusz. Kíváncs leszek az Infinite-re.
  • Optimus Prime
    Ja, és multira keresek bár játékost. A (Live) nevem GladFob4.
  • Optimus Prime
    5 euróért én is megvettem. Remek játék, bár eddig csak a multit próbáltam. Sajnos elégég kihalt, csak a Civil Warra találta játékosokat. De tetszetős, főleg a nyitánnyal.
    A grafika szép és talán jobban optimalizált, mint az 1-nél.
    A belépés, aktiválás nem okozott gondot, de a Kill 'Em Kindly DLc telepítése igen. Nem települ, csak ezt a hibaüzenetet küldi:

A tulajdonosként megadott űrlapot a megadott megbízhatóságellenőrző nem támogatja vagy nem ismeri. (Exception from HRESULT: 0x800B0003)

És a játékban is hibaüzenet jön, ha a DLC menüre lépek. A Live fiókom okés, de XP-t használok.
  • tams073
    Átnéztem 180g szabad helyem van és nem sérültek a f sem nem értem
  • FRe4k
    Ne értsetek félre , tudom hogy nagyszerű játék , ps3 -ra megvan :)
    Első indításnál a multit próbáltam ki , na ott minden ok,grafikailag.
    Aztán kipróbáltam a single-t, ugyanolyan beállításoknál ilyen "szar" a kép...
    Driverből próbálgattam állítgatni,de semmi , nem reagál :(
  • MerlinW
    Így néz ki maxon, FOV hack-el:

• Atkamon
    Hát ez a képen azért nagyon csúnya, ott valami gond van.
  • MerlinW
    Én mondjuk pont fordítva látom, de lényegtelen. Ez egy ilyen játék, ilyen grafikával. Viszont a játék nagyon jó, innentől a grafika másodlagos dolog. Ha neked nem az, az egyszerűen csak szomorú:) A "csúnyától" azért nagyon messze van.
  • MerlinW
    Ha Steam, akkor játéklistában bioshock 2-őn jobb klikk, tulajdonságok, helyi fájlok, cache fájlok épségének ellenőrzése. Valamint bizonyosodj meg róla, hogy van 9GB üres hely a "steam" partición.
  • tams073
    Sziasztok
    Lenne egy kérdésem problémám tudnátok-e segiteni.
    meg vettem a bio2 elkeztem feltelepiteni és ugy kb a fele telepitéskor megál és nem tölti tovább ki ir egy data problem üzenetet.
    laptomomra feltudta telepiteni de ott gyenge a vidi karim és nem fut tehát a játék nem hibás.
    Nem tudom volt valakinek hasonló gond és hogy sikerült ki küszöbölni?
    Köszi
  • FRe4k
    Csak az a furcsa az egészben hogy a multi mérföldkövekkel jobban néz ki mint a single , ugyanazon a beállításon...
    Na ezt nem értem :S
  • FRe4k
    köszönöm a linkelést :)
  • lolSL
  • mooo
    Tudsz linkelni róla képet?