1689
-
#1609 Az összes Bio2 DLC féláron kapható! (: A Minerva's Den "csak" 1300 Ft, erre tessék -> BioShock 2 DLC akció -
#1608 A BioShock első és második része is mindössze 4,99€ a Steam-en, de csak november 1-ig! Siessetek! (: -
mester1987 #1607 Jó semmi, látom nincs az 1.5-ösben a 2 DLC, azt hittem, hogy az megnyitja
Esetlg egy működő DLC pack se jött ki, nem tudja valaki?
THX! -
mester1987 #1606 Warez verzióra nem tudtok működést a 2 DLC-re???
Hálás köszönet előre is! -
#1605 Üdvözlet minden kedves BioShock-rajongótársnak! Mastigias vagyok, a "Nem" Hivatalos Magyar Rajongói Oldal, a BioShock Centrum főszerkesztője. Örömünkre szolgálna, ha ellátogatnátok oldalunkra, olvasgatnátok a híreket, érdekességeket, esetleg kommentelnétek is (sajnos csak GS reg-gel lehet...). Várunk mindenkit! (:
Üdvözlettel:
Mastigias -
#1604 Azt hiszem véglegesen csökkent a DLC-k ára, sajna a Minerva's Den-é maradt:
BioShock 2 DLC Marketplace -
lagos01 #1603 Segített,kösz. -
#1602 Nekem is volt egy ilyen bugom, asszem nekem megoldotta, ha elölről kezdtem Dionysus parkot. -
lagos01 #1601 Sziasztok.
Az mitöl lehet hogy minden jó de amint bementem a dionysus parkban nem tudok plazmidot váltani és használni sem? -
#1600 Totál halott, de én csináltam egy Steam groupot BS2 MP játékosoknak, pár ember össze is gyűlt. Próbálok meccseket szervezni, hogy a többi játék módot is kipróbáljuk.
És GMG-n épp akciós a játék. -
#1599 Milve a multi P2P, és amúgy sem valami nagy szám... szerintem a többi módot nem játssza senki. -
kishandris #1598 Sziasztok!
Nekem van egy olyan problémám hogy a bioshock 2 multiplayerben csak a civil war-ba talál playereket a többibe meg nem talál. -
#1597 -
#1596 Akiknek 1.4-es verziónál frissebb a játék, és magyarul akarnak vagy fognak játszani az egyjátékos résszel:
Most csinálom a javítást, ami következőt fogja tartalmazni:
- Bio2 alapjáték fordításának javítása (lefordítatlan szövegek, elírások stb.)
- v1.5 új szövegei (emiatt nem jelennek meg jól a most elérhető magyar szövegek)
- Minerva's Den, The Protector Trial fordítása.
Ezek PC-re és Xbox360-ra lesznek. Ha ismer vki olyat, aki be tudja ezeket a kiegeket szerezni és tesztelni PS3-on, az szóljon, és akkor azt is megoldjuk. -
#1595 Az megeshet. -
#1594 Steamen most akciós a játék, este hétig csak 5 euró!
Bár kihalt a fórum, de vagy 1 hete a GFWL azzal jön, hogy adjam meg az accountom adatait és a CD key. Az zavar, hogy GFWL aktováció csak 10-15 van? Pedig nem lépek ki, nem használom más felhasználói fiókból, arra is gondoltam, hogy a minap talán a Lemezkarbantartó törölt valamit. -
Bhalage #1593 nekem még sohasem lépett ki semmilyen okból :o (ua op.r.) -
#1592 BioShock 2 Multiplayer Club
Egy Steames BS2 multi csoport. Tudom, hogy kihalt és szinte senki nem játszik, de az a pár játékos hátha megtalálja egymást. -
#1591 Tisztelettel aJánlom figyelmetekbe BioShock játékok rajongói oldalamat! Kérlek vessetek rá egy pillantást és mondjátok el véleményeteket az üzenőfalon vagy e-mailben!
BioShock Fan Site - I chose... Rapture!
www.bioshock.gportal.hu
Ha tetszik az oldal (és szeretnél nyerni egy eredeti BioShock 2-őt) kövess minket Facebook-on is: http://www.facebook.com/pages/BioShock-Fan-Site/214195435278043?sk=wall&filter=2
Köszönöm! Szép napot! :) -
kr1szmester #1590 Nekem az lenne a bajom, hogy win7 x64en kilép állandóan, hogy a bioshock2.exe megállt(has stopped working) a menübe se tudok belépni kb. kitöröltem mindent a dokumentumok/bioshock2/savegames-ből. nemtudom még mikell neki... -
wass12 #1589 Az új DLC-t valaki már letöltötte? -
#1588 ugy hallottam te már elmentél wowozni -
#1587 Ha akartok velem multizni, akkor: Persian0077 LIVE accot vegyéek be a barátok közé. -
#1586 Így már elindul,köszi!!! -
#1585 ha hangkártyád van tiltsd le és használd helyette az alaplapit -
#1584 Hali!
Valaki megtudná mondani,hogy mi a baja a steames változatnak,hogy nem akar elindulni?
-
#1583 Megoldottam a problémát, az XP hotfixet kellett rácsalnom a gépre.
Nem bírtam ki, most fejeztem be a single részét, igaz hardon, de jó 10 óra a Steam szerint (kb. 1 órát játszottam az MP-vel).
Nem értem miért szidták, van olyan jó, mint az 1. Csak nem tudja azt a varázst adni, mint a játék elsőre tette - ezt nem is lehet, na jó talán a T2-nek ment.
A grafika tényleg nem csúcs, de nem is rosszabb, de a lényeg nálam full grafon simán fut. Tetszik a két kezes fegyver-plazmid használat, bár sokszor kevertem a gombokat. A plazmid használati, bővítési lehetőség már kegyetlen, ahogy a fegyverek is. De még így is sokszor esélytelen, a Big Sister nagyon erős.
A sztori is tetszik, több ponton van benne csavar, ami meglepett. Még az első után is, pedig azt hittem nem tud újat hozni. Bár a plazmid-emlék dolog már-már túl lőtt a célon, már nagyon elrugaszkodtak ezzel a készítők. Érdekes volt egy Little Sister szemeivel látni, fura és ijesztő. Ahogy az is, hogy beszélnek a kinti/felszíni világról, amiben mi élünk.
Összességében sikerült egy majdnem olyan jó játékot összehozni, mint az első. A multi és egyéb kiegészítők már csak bónusz. Kíváncs leszek az Infinite-re. -
#1582 Ja, és multira keresek bár játékost. A (Live) nevem GladFob4. -
#1581 5 euróért én is megvettem. Remek játék, bár eddig csak a multit próbáltam. Sajnos elégég kihalt, csak a Civil Warra találta játékosokat. De tetszetős, főleg a nyitánnyal.
A grafika szép és talán jobban optimalizált, mint az 1-nél.
A belépés, aktiválás nem okozott gondot, de a Kill 'Em Kindly DLc telepítése igen. Nem települ, csak ezt a hibaüzenetet küldi:
A tulajdonosként megadott űrlapot a megadott megbízhatóságellenőrző nem támogatja vagy nem ismeri. (Exception from HRESULT: 0x800B0003)
És a játékban is hibaüzenet jön, ha a DLC menüre lépek. A Live fiókom okés, de XP-t használok. -
tams073 #1580 Átnéztem 180g szabad helyem van és nem sérültek a f sem nem értem -
#1579 Ne értsetek félre , tudom hogy nagyszerű játék , ps3 -ra megvan :)
Első indításnál a multit próbáltam ki , na ott minden ok,grafikailag.
Aztán kipróbáltam a single-t, ugyanolyan beállításoknál ilyen "szar" a kép...
Driverből próbálgattam állítgatni,de semmi , nem reagál :( -
#1578 Így néz ki maxon, FOV hack-el:
-
#1577 Hát ez a képen azért nagyon csúnya, ott valami gond van. -
#1576 Én mondjuk pont fordítva látom, de lényegtelen. Ez egy ilyen játék, ilyen grafikával. Viszont a játék nagyon jó, innentől a grafika másodlagos dolog. Ha neked nem az, az egyszerűen csak szomorú:) A "csúnyától" azért nagyon messze van. -
#1575 Ha Steam, akkor játéklistában bioshock 2-őn jobb klikk, tulajdonságok, helyi fájlok, cache fájlok épségének ellenőrzése. Valamint bizonyosodj meg róla, hogy van 9GB üres hely a "steam" partición. -
tams073 #1574 Sziasztok
Lenne egy kérdésem problémám tudnátok-e segiteni.
meg vettem a bio2 elkeztem feltelepiteni és ugy kb a fele telepitéskor megál és nem tölti tovább ki ir egy data problem üzenetet.
laptomomra feltudta telepiteni de ott gyenge a vidi karim és nem fut tehát a játék nem hibás.
Nem tudom volt valakinek hasonló gond és hogy sikerült ki küszöbölni?
Köszi -
#1573 Csak az a furcsa az egészben hogy a multi mérföldkövekkel jobban néz ki mint a single , ugyanazon a beállításon...
Na ezt nem értem :S -
#1572 köszönöm a linkelést :) -
#1571 -
#1570 Tudsz linkelni róla képet?